CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Avertismentul lui Kelemen pentru PSD și PNL: Prin atitudini anti-maghiare nu veți recupera procentele de la AUR!

8 comentarii / 3550 vizualizări / 22 iunie 2023

Dacă PSD și PNL cred că adoptînd poziții anti-maghiare vor recupera procentele naționaliste ale AUR se înșeală, avertizează liderul UDMR, Kelemen Hunor, într-un interviu, pentru că în materie de naționalism AUR e originalul, iar PSD și PNL copiile, iar alegătorii votează originalul.

”Dacă cineva se așteaptă să aibă rezultate mai bune la alegerile de anul viitor dacă devine anti-maghiar, cred că este pe drumul greșit. Asta le-am spus și colegilor mei. Pentru că nu poți bate AUR. Alegătorul, când nu-l costă nimic să aleagă între original și copie, va alege întotdeauna originalul, nu va alege niciodată copia. Așadar, cei care votează AUR pentru că sunt anti-maghiari, pentru că urăsc din suflet maghiarii, nu vor vota PSD sau PNL. Dacă cineva a gândit altfel, atunci e o prostie” a spus Kelemen pentru Maszol.ro.

”Locuim aici, aceasta este patria noastră. Indiferent de regimul politic, noi am trăit aici, am contribuit la construirea acestei țări, la construirea Transilvaniei. Aceasta este moștenirea noastră. Așa că nu vrem să luăm asta de la nimeni și nici să ne luăm pământul înapoi. Acest lucru trebuie spus direct și clar. De asemenea, UDMR ar trebui să atragă atenția partidelor politice românești și publicului asupra faptului că naționalismul nu trebuie împins prea departe” a mai adăugat el.

Un aspect interesant spus direct de liderul maghiar: ”Opoziţia nu este unită şi nu poate fi, pentru că nu există compatibilitate între USR şi AUR, şi nu există compatibilitate între AUR şi UDMR. Așa că fiecare își poate găsi locul în opoziție. Acest lucru nu ar trebui să conducă la disperare. În politică, e loc pentru toți. Nu mi-e teamă că nu ne vom găsi vocea” a mai punctat Kelemen, care a mai răspuns și întrebării dacă UDMR va face opoziție constructivă:

”Nu știu cât de constructivă va fi, nu știu cât de critică va fi, un singur aspect va conta: interesul comunității maghiare în Transilvania”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Are grijă Viktor de toate.

  • De ce ne sugi?

   • Viktor bate Romînia la popou.

    • sobolane?

 2. De 30 ani, UDMR a făcut ce a vrut in RO si a facut parte din toate guvernările. Vadim a fost înfierat, batjocorit pentru patriotismul său, in timp ce clasa politica i-a lăsat de izbeliște pe românii transilvăneni. Johannis s-a intalnit cu V. Orban la Tușnad acum 2 ani si era pisicuț. Cum a venit războiul din Ucraina si Orban, pe bună dreptate, nu a fost de partea ucrainienilor, având si populație maghiară acolo, guvernanții nostri, la adăpostul stăpânilor din SUA, au căpătat curajul prostului. Acum Ucraina a devenit noua Ungarie pe care o respectă, o ajută sa prospere, ii dă si Delta Dunării, la fel cum ar fi dat Transilvania de nu invada Putin Ucraina. Asa ca UDMR trebuia sa cunoască si sa analizeze profilul politicianului român, care este un laș, un trădător de țară, care sare imediat in barca noului stâpân.

 3. „……Transilvania Aceasta este moștenirea noastră. Așa că nu vrem să luăm asta de la nimeni și nici să ne luăm pământul înapoi.”(kh)
  Despre ce pământ face vorbire flegma asta bipedă, kelemen hunor?

 4. Kelemen, dormi linistit, noi traim in post-democratie, dar tu stii mai bine.

 5. Boanghene, daca se voteaza pragul de 7%, sau daca romanii vin masiv la vot, ati belit „mielul ” !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998