CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9771 RON DOWN | 1 USD = 4.6069 RON DOWN | 1 GBP = 5.8086 RON DOWN

Avizul CSM – elasticul de la chilotii lui Stelian Ion

35 comentarii / 7901 vizualizări / 12 februarie 2021

Anul trecut, în februarie, USR, cu deputatul Stelian Ion în frunte, era indignată profund de refuzul președintelui Klaus Iohannis de a respecta avizul negativ al CSM în cazul propunerilor de procurori șefi – așa cum se cerea și în raportul MCV – și amenința cu sesizarea Comisiei Europene. Anul acesta, tot în februarie, USR, cu ministrul Stelian Ion în frunte, e indignată profund de ideea unora că ar trebui respectat avizul negativ al CSM în privința desființării SIIJ. Așa că anunță că nu se va ține cont de el. Comisia Europeană o avea ceva de zis?

20 februarie 2020

Stelian Ion: Presedintele Iohannis nu a respectat avizul negativ al CSM. Vom solicita opinia CE

Deputatul USR Stelian Ion a anunțat că partidul din care face parte va solicita Comisiei Europene un punct de vedere în legătură cu numirile procurorilor șefi făcute de președintele Klaus Iohannis.

„Am discutat cu delegația Comisiei Europene care se ocupă cu raportele MCV, am spus că le vom trimite un document în care vom expune punctul nostru de vedere. La acea data nu erau numite aceste persoane în calitate de procurori șefi. Acum, iată, nerespectarea recomandării din cadrul MCV este clară și vom vrea să vedem care este opinia Comisiei Europene cu privire la acest aspect”, a afirmat Stelian Ion, într-o conferință de presă.
Acesta a mai spus că nu doar USR critică numirile, ci există și asociații importante ale magistraților care fac acest lucru, de exemplu Forumul Judecătorilor și Asociația Procurorilor. El a adăugat că i-a solicitat în repetate rânduri și ministrului Justiției Cătălin Predoiu să oprească procedura, ceea ce nu s-a întâmplat.
„Numirile făcute de domnul președinte astăzi încalcă în mod flagrant recomandările Comisiei Europene din MCV și reprezintă o gravă greșală. Am spus și am solicitat ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, să oprească aceste nominalizări, această procedură. Lucrurile s-au agravat în momentul în care ceea ce a spus noi s-a confirmat, iar CSM a dat aviz negativ pe două dintre propuneri”, a completat Ion.
„Cu privire la aceste două propuneri care au primit aviz negativ, din punctul nostru de vedere, ar fi trebuit retrasă procedura, sau domnul președinte ar fi trebuit să le respingă”, a spus el.
În raportul MCV din 2019 apare recomandarea respectării avizului CSM: „(…) avizelor negative ale CSM cu privire la numirea în posturi de conducere a procurorilor sau la revocarea procurorilor care ocupă posturi de conducere, până la instituirea unui nou cadru legislativ în conformitate cu recomandarea 1 formulată în ianuarie 2017”.
Președintele Klaus Iohannis a semnat decretele pentru numirea noilor procurori-șefi: Gabriela Scutea la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Crin-Nicu Bologa la DNA și Elena-Giorgiana Hosu la DIICOT.
Procurorii Gabriela Scutea şi Giorgiana Hosu primiseră aviz negativ de la CSM. Crin Bologa a fost singurul care a a fost avizat pozitiv. (Mediafax)

12 februarie 2021

Stelian Ion: Avizul negativ al CSM e dezamagitor, merg mai departe cu desfiintarea SIIJ

„În această dimineață, am semnat și am trimis către Guvernul României propunerea de proiect pentru desființarea SIIJ. După cum știți, ieri a fost o ședință în cadrul CSM, o ședință lungă, în care s-a dezbătut acest proiect, s-a dat un aviz negativ. Vreau să fac precizarea că avizul este consultativ și am decis, în urma analizării tuturor argumentelor să trimit mai departe acest proiect. Pentru mine, avizul negativ din partea CSM reprezintă o dezamăgire”, a spus Stelian Ion. (Digi 24) (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

35 Comentarii

 1. UN prost care a venit la conducereA mj cu o misiune…

 2. Si daca ne baga prosul asta in Schengen, ce mai ziceti?

  • Si in shengen umbla cainii cu covrigi in coada. Acel schengen inseamna ca ati pleaca masina cu marfa fara probleme ca in Romania, inseamna sa nu ai probleme de incasare a taxelor, tva, etc, eludari , sa-ti functioneze justitia, macar pe partea comerciala, si altele.Pana la urma este o problema de incredere. Care? peste 1000 de ani. Cand o sa vina neamtul cu factura si procesul verbal ca a dat marfa si nu i s-a platit si o sa astepte un proces vreo 5 ani si apoi pierde(asa cum am vazut sute in Romania), se duce cu tot cu shengen.

  • Hehehe, limbricul de șters la cur îl susține pe găoază cu garsoneră obținută prin fraudă.

   Stelian Ion a supt pula că va face tot ce-i stă în puterile lui de securist impotent să nu se mai treacă peste avizele negative ale CSM, iar azi a supt pula cu dezamăgire. :)))))))))))))))))))))))

   Dar poate ne bagă în Schengen?!? :)))))))))))))))))))))))))))

  • visezi cu ochii deschisi !

   • El visează cu ochii albaștri.

 3. Cum a ajuns homunculul asta securici ministru? Romanii vor avea o soarta inspaimantatoare… Jos Securitatea tradatoare!

  • A fraudat o garson’eră de la stat, din bani publici, iar SRI l-a agățat de cuc pentru implementarea listei de priorități.

   Torționarii de la Securitate își vor justiția înapoi! :))))))))))))))))))

 4. Useraia aka usorosistii apara TORTIONARII !!!

  useraiosii trebuie sa dispara de pe suprafata pamintului

 5. Useraia vrea sa-i scapa pe alde portocala si pe toti subumanii din procuratura care au comis abuzuri inimaginabile

  Jos useraia !!!

 6. Avand in vedere:
  1) Necesitatea imperioasa a consolidarii democratiei romanesti,
  2) Antrenarea spiritului civic al cetatenilor romani,
  3) Gravele derapaje ale politicienilor romani (fosti sau actuali) de la valorile consacrate ale spiritului uman: onoare, demnitate, decenta, bun-simt si altele similare,
  incepand cu data prezentei se infiinteaza Miscarea Unionista a Impostorilor Autentici a politicienilor din Romania (denumita prescurtat „MUIA Romana”) in urmatoarele conditii:
  – dobandirea calitatii de membru MUIA se va face in mod demovratic, la propunerea cetatenilor romani vizitatori ai acestui blog si pe baza voturilor acestora;
  – membrii MUIA se vor numi – in functie de gen – „Muist” sau „Muista”;
  – voturile cetatenilor se vor numi „Muiuri” si prin exprimarea acestora cetatenii se vor descarca psihic fata de calitatea sub-mediocra a multora dintre politicienii romani, contribuind astfel la asanarea morala a mediului politic din Romania;
  – propunerile cetatenilor pentru includerea in organizatia MUIA Romana de noi membri se vor putea face numai in baza unor declaratii publice ale politicienilor romani care sa probeze dincolo de orice indoiala rezonabila lipsa uneia sau a mai multor valori consacrate ale spiritului uman, iar pentru respectarea principiului egalitatii de sanse propunerile pot viza atat politicieni aflati in activitate la momentul propunerii cat si politicieni retrasi din activitate;
  – pe baza muiurilor exprimate de cetatenii romani la finalul fiecarei luni se va intocmi Clasamentul Lunar al Muistilor din Romania iar la inceputul fiecarui noua an se va intocmi Clasamentul Anual al Muistilor din Romania, primilor 3 clasati acordandu-li-se ex aeqcuo titlul Sefu’ la Muistii din Romania;
  – pe baza propunerilor cetatenilor romani prezentul regulament de organizare si functionare a organizatiei MUIA Romana se poate oricand completa cu idei menite sa sublinieze si sa evidentieze mai presus de orice suspiciune rezonabila noua valoare/trasatura de caracter consacrata de catre politicienii romani, respectiv „caracterul Muist” al fiintei umane.

  Odata cu fondarea organizatiei MUIA Romana se declara membru fondator de drept cu titlul de „MUISTUL DEFINITIV al Romaniei” dl. Klaus Werner Johannis – presedinte al Romaniei care, intrebat de ziaristi ce opinie are fata de sloganul „MUIE PSD” lansat de USR/PNL, a raspuns public in data de 2018: „Persoanele care îndrăznesc să își spună opinia public anti-PSD sunt luați de Poliție. Așa ceva nu s-a mai întâmplat din anii comunismului” consacrand astfel definitiv legitimitatea „urarii politice MUIE …” in spatiul public din Romania de la inaltimea primei functii a acestui stat.
  Deasemeni, pentru respectarea principiului egalitatii de gen, se declara membru fondator de drept, cu titlul de „MUISTA UNANIM RECUNOSCUTA a Romaniei” dna Raluca Turcan. Propunerea a fost facuta in mod public in anul 2006 – in anticiparea fondarii in anul 2021 a organizatiei MUIA Romana – chiar de catre colegul ei de partid dl. Ludovic Orban care a declarat: „Vă recomand să nu urmaţi stilul de carieră politică al Ralucăi Turcan (…). Nu trebuie să treceţi prin patul nici unui şef (Theodor Stolojan) dacă vreţi să ajungeţi în funcţii publice importante!”
  Nu in ultimul rand, pentru incurajarea tinerei generatii de politicieni in a ne devoala detaliile intime ale gandirii lor politice incalificabile, se declara membru al organizatiei MUIA Romana dl. Stelian Ion – ministru al Justitiei pentru fermitatea opiniilor sale diametral opuse, exprimate la distanta de doar 1 an una fata de cealalta, privitor la avizele CSM. Cu aceasta ocazie speciala se confera dlui Stelian Ion titlul de „TANARUL MUIST” in grad de „Handicap grav care necesita insotitor” in conformitate cu documentele depuse de catre Stelian Ion in anul 2004 la Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat (RAEDPP) Constanța cu scopul dobandirii frauduloase a unei garsoniere din fondul locativ de stat. Pe care a dobandit-o ulterior.

  • TÂNĂRUL MUIST Stelian Ion are însoțitor la Ministerul Justiției. Se numește SRI.

   • Da.
    Insotitor permanent, chiar!

  • Propun inscrierea in organizatia MUIA Romana a urmatorilor:
   – Marcel Ciolacu, pentru mimarea opozitiei din pozitia PSD de castigator al alegerilor generale. Pentru predarea PSD catre serviciile care papuseaza conducerea actuala a PSD propun acordarea dlui Ciolacu a diplomei „MUISTUL SOCIALIST CU BARBA”.
   – Traian Basescu, pentru intreaga sa activitate incepand cu delatiunile la adresa colegilor sai de Institut de marina si pana la recentele declaratii violente la adresa grupului criminal organizat Kovesi et Comp. care este creatia primului betiv al Romaniei. Pentru daunele ireparabile aduse acestei tari propun acordarea dlui Traian Basescu a diplomei „MUISTUL ORIGINAR al Romaniei” cu frapiera.

   • Îl propun pe Vasile Dîncu președinte de onoare al organizației MUIA Romana, semidoctul de cluj având legături directe cu peluzării care au ridicat MUIA la nivel de religie.

    • Votez „pentru”!
     Cu mentiunea ca propun sa i se acorde si diploma de onoare „MUISTUL IMBECIL DE LA CLUJ” in rang de „scursoare umana tradatoare” pentru carotarea permanenta a PSD din interior dar si de pe plaja din Seychelles.

 7. subscriu la tot ce s-a scris! ))))

 8. & S-a găsit o explicație pentru faptul că dacii nu aveau reguli scrise, ? Dacă nu sunt scrise nu se pune problema că ar fi încălcate, ? Pentru ce să fie plătiți niște indivizi care scriu reguli pe care nu le respectă nici ei, ?

 9. N-ar dori SRI să precizeze cum anume a reușit să-i avizeze mapa profesională a infractorului Stelian Ion care a dobândit ilegal o garsonieră de la stat?

  Cum poate un gunoi imoral să fie ministru la Justiție?

 10. Propun acordarea diplomei onorifice „MUIA PENALA CERTA” ministerului educatiei si reprezentantilor acestuia Gabriela Marinela Letcai si Lucica Gheoghicean pentru falsul intelectual (art. 321 C.pen.) si falsul in inscrisuri oficiale (art. 320 C.pen.) savariste la data de 15.01.2016 cand au eliberat ATESTAT-ul nr. 85418/L.G. care are urmatorul continut:
  „În baza O.M.E.C.Ş. nr. 5269/2015 şi a avizului de legalitate nr. 1138 acordat de către Direcţia Generală Juridic la data de 15.01.2016, se atestă că diploma de studii, eliberată de Vienna University of Economics and Business, Republica Austria, la data de 04.10.2011, domnului Vasile-Voiculescu Vlad, se echivalează cu diplomă de master (ciclul II) în domeniul administrarea afacerilor, specializarea administrarea afacerilor. Prezentul atestat cuprinde şi ciclul de licenţă pentru care nu i s-a eliberat o diplomă distinctă, conferă aceleaşi drepturi cu absolvenţii instituţiilor de învăţământ superior similare, acreditate, din România şi este valabil cu prezentarea diplomei menţionate mai sus în original”.

  Deasemeni, pentru frauda savarsita de catre cele doua angajate ale ministerului educatiei Letcai si Gheorghicean propun acordarea catre acestea a mentiunii „MUISTELE SLUGARNICE” in rang de „coarde penale” iar ministrului invatamantului Adrian Curaj care a girat aceasta infractiune savarsita de un grup infractional organizat constituit conform art. 367 alin. 6 C.pen. („Prin grup infracţional organizat se înţelege grupul structurat, format din trei sau mai multe persoane, constituit pentru o anumită perioadă de timp şi pentru a acţiona în mod coordonat în scopul comiterii uneia sau mai multor infracţiuni”) propun sa i se acorde diploma „MUISTUL PENAL” in rang de „lab*giu”.

  • Propun, si supun aprobarii cititorilor acestui blog, acordarea calitatii de membru al organizatiei MUIA Romana (si) Directiei Generale Juridice din ministerul educatiei, cea care a emis Avizul de legalitate nr. 1138 la data de 15.01.2016, pentru deplina si completa fraudare a studiilor ‘jegosului din Pucioasa’ cunoscut si sub numele de Vasile-Voiculescu Vlad, actualmente poreclit si „ministrul sanatatii”.

   Avand in vedere circumstantele agravante ale manoperei frauduloase savarsita de catre Directia Generala Juridic a ministerului educatiei – circumstanta agravanta constand in insasi profilul „juridic” al directiei care a acordat un aviz de legalitate prin incalcarea legii (!) – propun acordarea catre aceasta directie a diplomei de onoare „MUISTII JURISTI ai EDUCATIEI ROMANE” in grad de ‘mari infractori’ iar dnei Milutin Ionela Mihaela, fiica lui Ioan si Elena, nascuta la data de 05.11.1970 in jud. Timis, in calitatea sa de director general al Directiei Generale Juridic din ministerul educatiei propun sa i se acorde diploma onorifica de „MUISTA OARBA SI INCULTA” in grad de „mare infractoare”- titlu obtinut prin acordarea unui aviz de legalitate prin savarsirea unei ilegalitati (!) in cadrul unui grup infractional organizat.

   • Avand in vedere prevederea conform careia membri ai organizatiei MUIA Romana pot deveni doar politicieni romani (retrasi din, sau in activitate) propun crearea in interiorul organizatiei a unui departament destinat functionarilor statului roman care, prin activitatile lor nemijlocite de incalcare a legilor in vigoare, faciliteaza politicienilor dobandirea calitatii de MUIST.

    In nou-infiintatul departament – pe care propun sa-l numim „DEPARTAMENTUL FUNCTIONARILOR MUISTI” – se inscriu de drept functionarii publici din ministerul educatiei care, constituindu-se in grup infractional organizat, au facilitat prin incalcarea grava a legii penale avortonului-MUIST-securist VASILE-VOICULESCU VLAD, poreclit „ministru’ sanatatii”, falsificarea adeverintei de pretinse studii tertiare/universitare, astfel:
    – constituirea grupului infractional organizat s-a facut din urmatorii functionari:
    1) Numita MILUTIN Ionela Mihaela, la data savarsirii faptelor avand functia de Director general al Directiei Generale Juridic din ministerul invatamantului,
    2) Numita LETCAI Gabriela Marinela, la data savarsirii faptelor avand functia de Director al Centrului National de Recunoastere si Echivalare a Diplomelor din cadrul ministerului invatamantului,
    3) Numita GHEORGHICEAN Lucica, la data savarsirii faptelor avand functia de consilier in cadrul Centrului National de Recunoastere si Echivalare a Diplomelor.
    – in ce a constat manopera frauduloasa savarsita de cele 3 numite:
    In data de 15.01.2016 Directia Generala Juridic din cadrul ministerului educatiei – condusa de numita MILUTIN Ionela Mihaela – emite Avizul de legalitate nr. 1138 care a stat la baza intocmirii in data de 22.01.2016 de catre Centrul National de Recunoastere si Echivalare a Diplomelor a ATESTAT-ului nr. 85418/L.G semnat de catre numitele LETCAI G.M. si GHEORGHICEAN L. (care poate fi consulat aici: https://www.rfi.ro/sites/default/files/styles/inside_content/public/diploma_2.jpg?itok=HfFZ13ct) prin care o dovada de absolvire a unui curs de 1 an la Vienna University of Economics and Business, numita in original Bescheid (Instiintare, in lb. germana) este declarata de catre grupul infractional organizat mentionat anterior drept „Diploma de studii” si se pretinde in mod nelegal ca acel inscris ar fi, in fapt, o diploma care ar fi fost emisa de catre universitatea din Viena mentionata anterior, mentionanadu-se totodata in mod complet nelegal ca respectivul ATESTAT emis de cele 2 numite de la Centrul National de Recunoastere si Echivalare a Diplomelor ar „cuprinde si ciclul de licenta pentru care nu s-a eliberat diploma distincta” (!!!) pentru ca, in final, acel ATESTAT sa stabileasca prin semnatura celor 2 infractoare ca acel atestat „confera aceleasi drepturi cu cele obtinute de absolventii institutiilor de invatamant superior similare, acreditate, din Romania”.
    – cum a fost incalcata legea penala:
    Ordinul de ministru nr. 5269/2015 invocat de cele 3 infractoare drept temei legal in eliberarea ATESTAT-ului catre avortonul MUIST Voiculescu prevede la art. 1 urmatoarele:
    „Se aprobă Metodologia de recunoaștere și echivalare a diplomelor și certificatelor obținute la absolvirea studiilor universitare de nivel licență, master sau postuniversitare la instituții acreditate de învățământ superior din străinătate, prevăzută în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin”.
    Deci, acel Ordin de ministru se refera CU PRECIZIE MAXIMA la ce tipuri de documente este permisa echivalarea, respectiv: diplome și certificate obținute la absolvirea studiilor universitare de nivel LICENTA (dovada in acest caz este NUMAI diploma de absolvire a unei institutii de invatamant superior), MASTER (dovada in acest caz este NUMAI diploma de absolvire a unui master) sau postuniversitare (dovada in acest caz este NUMAI diploma de absolvire a unor cursuri post-universitare).
    Cele 3 infractoare, desi nu se aflau in prezenta nici a unei DIPLOME de licenta (singurl act care poate proba absolvirea unor cursuri universitare) si nici a unei DIPLOME de master (singurul act care poate proba absolvirea unor cursuri de master), au emis in mod nelegal un ATESTAT cu valoare de diploma de licenta + diploma de master avand la baza o INSTIINTARE de la universitatea din Viena care face dovada ca avortonul-securit Voiculescu a frecventat un curs de 1 an.

    Pentru manopera frauduloasa savarsita de catre grupul infractional mentionat anterior propun acordarea titlului de „MUISTELE DE LA EDUCATIE” celor 3 infractoare.

    • Vlad Porculescu se află exact în situația lui Buraga, doctorul fără Bac, respectiv, mastterat fără licență. :)))))))))))))))))))))

 11. Hahaha!!!

  Papagalu’-MUIST-securist VASILE-VOICULESCU Vlad, poreclit si „ministru’ sanatatii” si-a modificat CV-ul! Deci se poate, tovarasi!

  Iata cum arata acum CV-ul avortonului-MUIST-securist: https://flux24.ro/wp-content/uploads/2021/02/vvcb.jpg

  Fapta penala savarsita insa de grupul infractional organizat de la ministerul educatiei – care i-a echivalat o hartie buna de sters la c*r cu 2 (doua) diplome – ramane!
  Unitatea de parchet competenta o fi pe receptie?
  Sau n-o fi avand semnal???

 12. Pe cand, oare, sa ne asteptam la o declaratie sincera, a la Postelnicu:”Onorata instanta, am fost un dobitoc!”?!?

 13. Si, ca sa usuram activitatea parchetului competent repetam structura grupului infractional organizat:

  1) Numita MILUTIN Ionela Mihaela, la data savarsirii faptelor avand functia de Director general al Directiei Generale Juridic din ministerul invatamantului,

  2) Numita LETCAI Gabriela Marinela, la data savarsirii faptelor avand functia de Director al Centrului National de Recunoastere si Echivalare a Diplomelor din cadrul ministerului invatamantului,

  3) Numita GHEORGHICEAN Lucica, la data savarsirii faptelor avand functia de consilier in cadrul Centrului National de Recunoastere si Echivalare a Diplomelor.

  Evident sub atenta indrumare a ministrului Adrian CURAJ!

  Caci iti trebuie, intr-adevar, enorm de mult curaj sa te bagi in cac*t degeaba (sau nu degeaba?) pentru un pui de lepra securista, prost ca noaptea si MUIST deplin deconspirat!

 14. Draga Vladut,
  Nu fi suparat ca poporul roman nu e chiar atat de prost cat ai crezut tu.
  Si nici pentru faptul ca visul tau de a fi “licentiat universitar” s-a dus p*lii de suflet atat de repede nu merita sa iti faci sange rau.

  Daca privesti jumatatea plina a paharului, ceeace ai reusit sa realizezi tu intr-un timp atat de scurt prin propriile tale forte, tu nefiindnimic mai mult decat un bou primordial care nu a reusit nimic in viata de capul lui in afara de un modest liceu din Pucioasa (apropo: la liceul ala de kko din Pucioasa ai diploma de absolvire? Sau daca ne-ncordam putin sa cautam vom descoperi ca nici acolo nu ti-a reusit faza cu diploma?!?) nu e chiar putin lucru: ai bagat in ca*at trei functionare din ministerul educatiei, dar si un ministru plin care se numeste, cum altfel, decat Curaj (!), ai reusit sa faci tandari pretentiile de competenta si profesionalism ale unui partid (USR) care atat de mult a fu*ut la cap poporu’ asta ca el e altfel de partid, cu oameni noi, scoliti numa’ pe-afara, incat multi concetateni chiar au pus boticu’ la harneala asta, pana cand au inceput sa se ‘clarifice’ si treaba cu studiile, si treaba cu competenta USR-ista (un coleg de-al tau, moldovean de meserie, satul sa faca foamea la Roman a plecat la facut foamea si la cersit prin Danemarca si acum sustine ca ar fi fost acolo “la studii”, tu te-ai facut complet de ca*at cu echivalarea ta imaginara de studii tertiare (stii, asa se numesc studiile pe care multi romani le-au absolvit pe bune si pot dovedi cu acte valabile asta, dar tu nu ai de unde sa stii daca tot ce-ai realizat in viata a fost un liceu la Pucioasa) si cine stie ce vim mai afla in continuare…

  La final am o intrebare pentru tine, draga Vladut, sau mai mult o curiozitate: chiar nu iti este rusine deloc sa te inchipui (in mintea ta imbecila) ca ai fi chiar ministru? Si sa mergi zilnic sa te vezi cu (multi) oameni in acel minister care au muncit pe branci ca sa faca studii complete PE BUNE?
  Tu chiar reusesti, draga Vladut, sa-ntelegi cam cat poate sa invete un medic in viata lui? Daca da (desi sincer ma indoiesc ca reusesti sa conceptualizezi treaba asta) chiar nu-ti crapa obrazul tau de impostor jegos din Pucioasa atunci cand oameni care invata de ZECI DE ANI si care detin titluri academice legitime ti se adreseaza tie, unui putoi neterminat, cu apelativul “domnule ministru”???
  Chiar poti sa traiesti cu treaba asta?

  Sau cumva, draga Vladut, ti-ai imaginat ca aici, intr-o colonie de la marginea Europei, leprele batrane securiste din familia ta iti pot oferi orice functie ai visa tu (sau pe care si-o doresc chiar ei pentru tine, si te baga pe tine in fata daca tot nu ai fost bun de nimic in viata ta, ca pe o coarda scoasa la produs la TIR-isti pe Centura?)…
  Sincer, draga Vladut, te compatimesc. Nu doar pentru cretinismul planului tau dar, mai ales, ca ai fost atat de oligofren incat sa iti imaginezi ca o manevra de alba-neagra cu actele de studii poate ramane nedescoperita.
  Pacat de atatia oameni pe care i-ai bagat in ca*at.

 15. Erata: cu scuzele de rigoare, draga Vladut, trebuie sa fac o rectificare. Colegul tau fomist din Roman a cersit in Norvegia nu in Danemarca, asa cum in mod gresit am scris anterior, iar acum isi pune intrebari existentiale din fotoliul de sef al comisiei de cultura a Camerei Deputatilor.
  Desigur, un (alt) coleg competent din USR!

  • Domnul Pulai a cerșit chiar în Oslo unde stătea ca o balegă în piață, utilizare creieri 0%.

   Domnul Curaj despre care tot amintești este baza în ministerul lui, adică legătura tehnocrată dintre politic și matca sa, UM SăTrăiți!

   Niciunde în lume n-ar fi fost posibilă cocoțarea în funcții a unor securiști prostovani sugători de pule la ordin decât în SUA, România fiind doar faza de validare a teoriei.

 16. De acord.

 17. Dar, oare, o exista vreun USR-ist care sa fi frecventat complet o institutie de invatamant superior si care sa detina si diploma de licenta doveditoare REALA, si nu masluita?

 18. […] o În mod similar, actualul ministru al Justiției Stelian Ion a ignorat total avizul negativ al CSM, poziționându-se într-o contradicție asurzitoare cu el însuși din vremea opoziției când îl acuza pe Iohannis că nu ține cont de avizele negative ale CSM: „Cu privire la aceste două propuneri care au primit aviz negativ, din punctul nostru de vedere, ar fi trebuit retrasă procedura, sau domnul președinte ar fi trebuit să le respingă” (Detalii) […]

 19. […] „În această dimineață, am semnat și am trimis către Guvernul României propunerea de proiect pentru desființarea SIIJ. După cum știți, ieri a fost o ședință în cadrul CSM, o ședință lungă, în care s-a dezbătut acest proiect, s-a dat un aviz negativ. Vreau să fac precizarea că avizul este consultativ și am decis, în urma analizării tuturor argumentelor să trimit mai departe acest proiect. Pentru mine, avizul negativ din partea CSM reprezintă o dezamăgire”, a spus Stelian Ion în direct la Digi24, relatează inPolitics. […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998