CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Avocat de top: ”Alianta Vestului e ilegala, sunt niste papagali tembeli”

8 comentarii / 5415 vizualizări / 12 decembrie 2018

O cunoscută avocată bănățeană, Carmen Obîrșanu, din Baroul Timiș, afirmă că Alianța Vestului este o structura nelegală și anticonstituțională, creată de patru papagali tembeli, primarii Robu, Falcă, Bolojan și Boc.

“Oamenii au, uneori, un comportament de care, după ce se liniștesc și evaluează la rece situația, le este ciudă și rușine. Esența și scopul acestei alianțe profund nelegale și anticonstituționale sunt diferite de la un semnatar la altul. În primul rând, alianța este nelegală, întrucât alianța a două sau mai multe municipalități nu o poate decide primarul, ci doar Consiliul Local compus din reprezentanții oamenilor. Promisiunile celor 4 panarame sunt deșarte: Cum să ai tren de mare viteză, dacă ministerul de resort nu schimbă calea ferată? Deci, cum te întorci, tot de statul român dai și, atunci, cum pretinzi că vrei să te separi chiar și financiar de autoritatea care îți plătește baza dezvoltării? Falcă are interesul de a capta atenția publică pentru alegerile europarlamentare. Boc vrea să revină în București, că politician. Mâța vopsită a vrut să apară că se răzbună împotriva tuturor. Primarul Oradiei nu pricepe nimic. Așa că patru papagali s-au pozat călcând în picioare Constituția României. Huo, Robu, Falcă, Boc și celălalt tembel!”, a scris Carmen Obîrșanu într-o postare virulentă pe Facebook, citată de impactpress.ro.

Carmen Obîrșanu este cea care acum cîțiva ani a atras atenția asupra finanțării ilegale a clubului Poli Timișoara din bani publici. Inițial, edilii orașului au ignorat semnalul său de alarmă al fostului magistrat, pentru ca, ulterior, rând pe rând, semnatarii documentelor prin care s-au virat milioane de euro în conturile infractorului Marian Iancu să fie condamnați la închisoare, mai scrie impactpress.ro.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

  1. Un text savuros. Il citesti cu mare placere. Pai papagalii nu au consultat un jurist inainte de a se face de rahat? Sau ei le stiu pe toate?

  2. Nu sunt tembeli.BOC, BOLOJAN si Robu sunt tradatori de tara , ei lucraza pentru ruperea adminsitartiva, economica de Romania si epntru ca actiunea lor este una voit ticalosita este impotriva legii. Sa ne ajute Dumnezeu sa-i vedem pe acesti ticcalosi si cei care li se alatura la o justa judecare si condamnare.

  3. Impresia mea este ca vor putin scandal si multa mediatizare in vederea anului electoral care vine

  4. Foarte interesant articol. L-am citit pe nerasuflate. Si foarte edificator si instructiv. Practic, in sfarsit, toata tara a a putut sa inteleaga ce anume vrea tradatorii acestia de tara. Nu pot decat sa le urez si eu in huo-huo-huo din partea ramnicenilor-sarati social democrati de stanga, zis a pesedistilor.
    P.S. Ca bine le-a zis doamna avocata banateana membra de la baronul Timis: tembelilor de papagali care sunteti voi primari, dece cacati in picioare Constitutia Romaniei?

  5. „Patru papagali tembeli, primarii Robu, Falcă, Bolojan și Boc”. Diagnostic exact, n-am ce sa mai comentez.

  6. Ne e vorba de tradare de tara. Ideea de a-i asocia pe Boc, Falca, Bolojan si Robu cu tara, chiar si-atunci cand vine vorba de tradarea ei, e prea mult. N-au statura politica necesara cei patru pentru asocierea cu tara. ,,Liderul” politic Emil Boc latra si mergea de-abusilea cand venea Nicu Ceausescu la hotelul Continental din Cluj. Toti patru sunt niste figuri triste, mesteri la smenuit bugetele locale, da’ fara nici cea mai mica anvergura intelectuala cand vine vorba de proiecte regionale. De aia ii consiliaza Cosmin Gusa, care are un put al gandirii mai adanc decat al celor patru la un loc. Nici asa nu-i foarte adanc, da’ e ceva totusi …

  7. –- Candidat de Ministru >??? – poate ca ceva gramatica i-ar fi necesara daca vrea sa reprezinte o tara dar, –asa a fost mereu, au fost alesi in pozitii inalte toti incultii si analfabetii care aveau sau au relatii–NU cred ca se va schimba ceva – Moare cultura si cu ea o natiune intreaga

  8. Domnule Daor, om fi noi de la Ramnicu Sarat, si pesedisti pe deasupra, dar asta nu inseamna ca nu ne perfectionam zi de zi, ceas de ceas, ca nu ne perfectionam sau, doamne freest, ca n-am fi in stare sa fim si noi ministrii. Vorba aia, Doar boul e perseverant, noi suntem ambitiosi!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998