CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Avocati de top, semnal major de alarma: In numele Covid, OMS pregateste botnita omenirii

10 comentarii / 9222 vizualizări / 19 mai 2022

OMS e tot mai aproape de un moment istoric pentru omenire, cînd, în numele protejării sănătății oamenilor va impune un diktat mondial, sub forma unui tratat care se dezbate în ultima perioadă, avertizează specialiștii uneia dintre cele mai reputate case de avocatură din România, aparținînd fostului ministru liberal Valeriu Stoica. ”Moartea drepturilor omului sau noul „tratat pandemic”” se intitulează analiza prin care specialiștii în Drept avertizează asupra a ceea ce se pregătește în viitorul apropiat: sacrificarea oricărui drept individual în favoarea celor colective.

”Ideea tratatului a devenit un proiect acceptat pentru un tratat internațional la 1 decembrie 2021, când 194 de membri ai Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) au ajuns la un consens privind redactarea unui tratat care să întărească cooperarea între națiuni, în cazul unor viitoare pandemii (de unde și denumirea neoficială dar deja larg răspândită de „tratat pandemic”). Dar ce își propune concret să reglementeze acest tratat?” se arată în materialul semnat în Hotnews de Veronica Dobozi, de la firma Stoica&Asociații. Fost judecător, Dobozi e de ani buni avocată în litigii în fața CEDO, litigii de dreptul familiei, proceduri în cazuri de răpiri internaționale de copii șamd.

”Deocamdată tratatul așa numit ”pandemic” nu există decât în stadiul de propunere care se discută și se analizează de grupul interguvernamental de experți stabilit la nivelul OMS.

Însă din documentele aferente tratatului propriu-zis (al cărui conținut efectiv îl știu doar cei care lucrează la el) rezultă că el va lansa un concept cunoscut ecologiștilor, dar care va dobândi, prima oară, o formă juridică la nivel internațional, conceptul “One Health”. Ce este „One Health”?

”One Health” este o abordare integrată, unificatoare, care își propune să echilibreze și să optimizeze în mod durabil sănătatea oamenilor, animalelor și a ecosistemelor, care recunoaște că sănătatea oamenilor, a animalelor domestice și sălbatice, a plantelor și a mediului mai larg (inclusiv a ecosistemelor) sunt strâns legate și interdependente. Abordarea mobilizează mai multe sectoare, discipline și comunități la diferite niveluri ale societății pentru a lucra împreună pentru a promova bunăstarea și a aborda amenințările la adresa sănătății și ecosistemelor, abordând în același timp nevoia colectivă de apă curată, energie și aer, alimente sigure și hrănitoare, luând măsuri privind schimbările climatice și contribuția la dezvoltarea durabilă(…)

Se urmărește plasarea omenirii într-un mediu cît mai controlat

Nu ați înțeles foarte multe din limbajul de lemn avocățesc? Să vă traduc.

Pentru binele comun al mediului (a cărui definiție va fi stabilită prin tratat) va putea fi sacrificat cam orice drept al omului din cele pentru care s-au luptat atâtea generații și care păreau să fie de neatins.

De ce? Păi suntem mulți. Ei, nu noi, românii. Noi, oamenii. 8 miliarde. 10 miliarde până în 2030. Ucidem, distrugem, otrăvim, poluăm. Secăm mediul, ca lăcustele. Nu, mai rău! Lăcustele nu otrăvesc apele.

Deci este nevoie de măsuri de oprire a cât mai multor oameni într-un mediu controlat, cu nevoi controlate, cu resurse controlate.

Dar nu se poate spune așa, pe față. Ar fi revolte, revoluții, violențe, pe scurt, haos. Dar când totul este pentru binele nostru superior (pe care nu-l vedem, dar ni se arată de alții care se pricep), atunci vom fi de acord.

OMS își propune ca tratatul să fie semnat de cât mai mulți membri și adoptat până în anul 2024. De ce atâta grabă? Pentru că două luni de carantină în anul 2020 au relevat ceva neașteptat, chiar și pentru specialiști. Fără oameni, natura se reface uluitor de repede. Se vindecă. În două luni, fără activitate umană semnificativă în mediul înconjurător, delfinii au intrat în Veneția, căprioarele se plimbau prin New York, iar celebrul fazan din curtea Palatului Parlamentului și-a găsit pentru prima oară după ani o consoartă înaripată (venită din Grădina Botanică, fiindcă erau străzile libere).

Varianta oficială este că așteptăm un virus și mai și decât SARS Cov 2. Poate da, poate nu, dar direcția clară este în sensul sacrificării drepturilor omului, a drepturilor individuale, pentru drepturi colective, nedefinite, ceea ce este o rețetă sigură pentru autocrație. Sanitară” este concluzia reputaților specialiști în drept.

În loc de concluzii: ceea ce face materialul sus citat terifiant este faptul că el nu izvorăște din pana vreunor minți exaltate, din stirpea conspiraționiștilor pămîntului plat, ci din interiorul unei entități de înalt nivel în materie de justiție și drepturi ale omului, un cabinet de avocatură înființat și condus de Valeriu Stoica,  fost ministru al Justiției și președinte al unui partid, PNL, euro-atlantist și progresist care nu poate fi suspectat de populisme ieftine.

Nu e QAnon. E strict știința și înțelegerea drepturilor fundamentale ale omului, ceea ce dă maximă greutate avertismentelor. (B.T.I.)

foto:Pixabay.com

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. DACA VALERIU STOICA A FOST SAU ESTE ROMAN SAU CUIVA DIN ANTURAJUL LUI II PASA DE ROMANI SAU ROMANIA….ATUNCI MAMA E POPA. DAR PENTRU SIGURANTA LE UREZ CA PRAFUL, PULBETEA SI RUINA SA SE ALEAGA DIN VALERIU STOICA SI TOTI CEI CARE SUBT SAU GANDESC SAU IL SLUGARESC…DRACU SA LE STAPANEASCA VIATA AVEREA SI URMASII…FOCUL SA LE FIE LEACUL TICALOSIEI….MAI MARE JEG IN RIMANIA E NUMAI CLIENTUL LUI, TRAIAN BASESCU…SIKTIR NENOROCITILOR….SA NE SMINTIM CA VALERIU STOICA A VRUT SA SCOATA PRIMA LEGE CU CARE SA LEGE PRESA! DE AICI…SA II LEGE AIA CU COASA PE TOTI! DOBOZ? CE INSEAMNA ARDELENESTE DOBOZ? HA…HA…HA….PAMANTUL E BUN DE ASTUPAT SI GURA SI AMBITIILE NEBUNILOR. AMIN!

 2. PAMANTUL …pamantelul …sa va umple gurile tuturor celor care umblati cu calusul pentru noi! Voi..copiii vostri…gurile umplute cu pamant de laDumnezeu…fara aoel, fara recurs, fara spaga…

 3. KWI printre cei care <>

  • have committed to working together “towards a new international treaty for pandemic preparedness and response”

 4. Summitul WHO incepe pe 22 mai.
  SUA, Gen. Flynn: Dear Attorney’s General…team up and get ready to file an injunction against an attempted takeover of our healthcare system (again) and potentially the USofA (this is not a conspiracy theory, it’s a conspiracy).

  https://rumble.com/v1587gl-general-flynn-dear-attorney-generals-urgent-action-needed-to-protect-u.s.-s.html

 5. Nu ma vaccinez

  • vaccinează-te coane Mircio Corturescu!
   Unchiul tău Stiopa, miliţianu, şi var-ta Svetlana, chiulangioaica, s-au vaccinat primii.
   Și eu, Grigore Cortianu, vărul tău de neam de corturari, tot primul m-am vaccinat. Singur, de la linguriţă, ca boemii!

 6. politicienii incearca tot felul de tratate,sa urmarim daca si reusesc,multi se intreaba cei cu OMS ajuns sa guverneze in locul guvernelor,green deal…..au o foame de bani!!!!!

 7. LASA CA VA VINDECA TAVARISI PUTIN DE TOATE APUCATURILE…SI DE KKUR SI DE CURCUBEU SI DE VACCINARE SI DE SATANISM..SI DE ORGANIZARE GLOBALA…O SA GHIORTAIE MATELE DE FOAME SI O SA CAUTAM FURCA DE DUPA SURA CA SA MERGEM LA CONDUCATORII TARII IN VIZITA DE LUCRU…PLANTAM PANSELUTELE MINERILOR NU-I ASA TOVARISI CIOLACU DE LANGA BUZAU, VIA 404?! TAVARISCI GEOANA…KKAIA SITUVATIA? GOSPODIN GUSA A POVESTIT CA NUMAI MUMA MATALE NU TE-A VANDUT IN 2009…IN REST ..TOTI…OARE DE CE??! PARCA AM AVEA TOATE GUNOAIELE IEUROPEI LA COMANDA TARII…UN GENERAL CARE E EROU LA UN RAZBEL CARE NU A FOST, UN FINANTIST CARE SE IMPRUMUTA CA UN BARBUGIU DE LA CAMATARI, UN SEF LA B.N.R. CARE POARTA NUMELE MESTERULUI MANOLE, NOROC PE NOI, CAND VA CADEA DE PE ACOPERISUL MANASTIRII LUI, UN NAVIGATOR CARE A SABORDAT TOATA FLOTA, UN PROFESORAS CARE A FACUT PRAF SI PULBERE CEL PUTIN CATEVA GENERATII SPALANDU-SE PE MAINI, CA EL A TRAIT IN BORDEI SI STIE CUM E SA FII MURDAR TOT TIMPUL PE MAINI. MUPPETS DE ROMANIA! NU VA IA DUMNEZEU ODATA PE TOTI?! O EXCURSIE COMUNA CU UN AVION CU VIATA SCURTA..

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998