CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Baconschi l-a dat in judecata pe Bogdan Diaconu

1 comentariu / 1758 vizualizări / 30 septembrie 2011

Ministrul Teodor Baconschi este un om lipsit de onoare care trebuie să își dea demisia fiindcă a ratat aderarea României la Spațiul Schengen, declară vicepreședintele conservator Bogdan Diaconu, după ce ministrul de Externe l-a dat în judecată.

”În loc să se ascundă în gaură de şarpe după ce a ratat aderarea României la Spaţiul Schengen, iar cetăţenii români cinstiţi au ajuns să fie vânaţi prin Europa mai ceva ca naziştii după al doilea război mondial, ministrul de Externe Teodor Baconschi şi-a făcut timp să mă dea în judecată, cerându-mi despăgubiri pentru „vătămarea dreptului la onoare şi reputaţie”. Dar când a avut onoare şi reputaţie domnul Teodor Baconschi, ca să i le repar eu? Ministrul de Externe a coborât în mod evident din schiţele lui Caragiale, motiv pentru care, în loc să se căiască la mănăstire, conform cu educaţia sa teologică, pentru răul făcut României de când este ministru de Externe, sau măcar să-şi dea demisia şi să dispară definitiv din viaţa publică, vrea să-şi „repereze” onoarea (…) Îi transmit pe această cale ministrului de Externe că onoarea se câştigă prin muncă şi devoţiune pentru ţară, nu prin procese, şi că nu are nicio şansă să mă intimideze, nici pe mine, nici pe românii care au despre el aceeaşi părere pe care o am şi eu. Dacă vrea cu adevărat să-i pună la punct pe toţi cei care sunt nemulţumiţi de activitatea sa de ministru, domnul Baconschi ar face bine să-i dea în judecată pe toţi românii în solidar cu mine şi să îşi „repereze” astfel definitiv onoarea”, precizează Diaconu, într-un comunicat remis redacției. (R.G.)

.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Romania de azi nu e interesata sa renidvece teritoriile pierdute (and this is sad) dupa cum Regele Mihai le-a amintit recent parlamentarilor si intregii tari.Doar Presedintele tarii, Basescu e coerent in cea ce spune si face.Vis-a-vis de disputa intre rege si Basescu.Regele Mihai in 1944 a incercat sa scape pe sine insusi si Romania de distrugere ce-ar putea urma daca Ro continua sa lupte contra URSS, cea ce in final era in momentul cela TRADARE. Ca urmare intre 24 august si 9 septembrie rusii au capturat ostasii romani si i-au tratat ca prizonieri, ba si mai rau- trimisi in Siberia unde multi au ramas pe veci. Tehnica recent trimisa de nemti romanilor a fost capturata de rusi (cadou). Deci nu putem vorbi ca Regele Mihai a reusit sa salveze Romania, pe sine insusi si familia regala s-a salvat insa.Pe de alta parte noi ii datoram familiei Hohenzollern Romania de azi. Nu roman si nici evreu si nici tigan n-a fost Carol, ci neamt. Deci unele lucruri trebuie uitate, iertate si mai mult decit atit obedience fata de Rege si familia Regala trebuie readusa in Romania.In final nici o tara cu rege in frunte nu s-ar plinge de modul in care este guvernata, chiar daca Regele e pe post de accessory. Maroc, UK, Olanda, Dania, Monaco etc. Poate e cazul sa revenim, s-al readucem pe rege in tara nu numai de ziua lui de nastere?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998