CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Baia de multime, la punctul terminus: Basescu, huiduit de Sf.Maria

0 comentarii / 1610 vizualizări / 15 august 2010

Preşedintele Traian Băsescu a fost fluierat şi huiduit, azi, în momentul în care a mers la tribuna amenajată pe faleza din apropierea Cazinoului din Constanţa pentru a-şi susţine discursul cu ocazia Zilei Marinei.

În momentul în care preşedintele a mers la microfon, din mulţimea adunată pentru a asista la ceremonii s-au auzit fluierături şi câteva huiduieli.
Preşedintele, însă, le-a ignorat şi şi-a început discursul, spunând, conform Mediafax, că participă cu plăcere la Ziua Marinei, care coincide cu Sfânta Maria, protectoarea marinarilor. Manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Marinei Române, la 150 de ani de la înfiinţarea Forţelor Navale Române moderne, au început la ora 09.55, când preşedintele Traian Băsescu a fost întâmpinat de Garda de Onoare. Sunt prezenţi la manifestări şi ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, precum şi oficialităţi militare şi civile, iar la ceremonii participă aproximativ 3.000 de persoane. După ce a avut loc ceremonialul de ridicare a pavilionului la catargul din dreptul Comandamentului Flotei şi ridicarea pavilionului şi marelui pavoaz la bordul navelor din dispozitiv, au urmat discursurile oficialităţilor, primul care s-a adresat participanţilor fiind ministrul Apărării Naţionale. Ziua Marinei Române este sărbătorită în fiecare an la 15 august, odată cu sărbătorirea Sfintei Marii – Praznicul Adormirii Maicii Domnului, de mai bine de un secol.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998