CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Banicioiu: “Basescu a invitat ”mafia lui Nastase” la consultari”

0 comentarii / 1784 vizualizări / 5 noiembrie 2009

Invitatia la consultari pe care presedintele Traian Basescu o adreseaza asa-zisului grup de parlamentari independenti din Camera Deputatilor este neconstitutionala deoarece o astfel de grupare nu exista, legal, in aceasta camera legislativa, a precizat ieri deputatul PSD Nicolae Banicioiu, pentru Inpolitics.

Membru in Biroul Permanent al Camerei, pesedistul a explicat ca acest for va analiza solicitarea independentilor, de a se constitui ca grup, abia in sedinta de luni. Pe de alta parte, Banicioiu si-a manifestat convingerea ca parlamentarii cu pricina, condusi de ex-pesedistul Gabriel Oprea, reprezinta o grupare de “mercenari” politici, care au fost cumparati cu promisiuni, si nu numai, de pedelisti. “Este o invitatie neconstitutionala. In primul rand, nu exista un astfel de grup. Luni vom discuta acest aspect in Biroul Permanent. Nu s-a mai auzit in nicio tara ca presedintele sa cheme persoane independente la consultari. Parlamentarii astia nu sunt independenti, sunt cumparati de PDL cu promisiuni, si nu numai. Liderul lor este Gabriel Oprea. Dar ce ne mai miram de invitatiile lansate de Basescu? Ce presedinte din lume ar dansa pe scena cu Bercea Mondialul, rom cercetat pentru injunghire?”, a intrebat Banicioiu.

“Basescu invita mafioti la Cotroceni”

El a tinut sa reaminteasca faptul ca, in campania din 2004, acelasi presedinte Traian Basescu il numea pe Gabriel Oprea (foto) sef al mafiei coordonate de fostul premier social-democrat Adrian Nastase. “Acum cativa ani, prin 2004, Traian Basescu tuna si fulgera la adresa lui Gabriel Oprea. Era pesedist, deci, nu era bun. Tin minte ca, atunci, Basescu l-a acuzat pe Gabriel Oprea ca este seful mafiei lui Adrian Nastase. Ba chiar spunea ca isi doreste sa il vada pe acasta bagat la puscarie. Uite ca au trecut anii si, acum, Oprea este foarte bun pentru planurile presedintelui Romaniei. Ce face acum Traian Basescu, invita mafiotul la Cotroceni?”, se intreaba retoric Nicolae Banicioiu. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998