CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Barca lui Orban ia apa: nici ALDE nu vrea asumarea raspunderii pe buget

5 comentarii / 4047 vizualizări / 17 decembrie 2019

După UDMR și USR, Călin Popescu Tăriceanu declară și el că ALDE insistă ca Legea bugetului să fie dezbătută în Parlament. El face apel la premierul Ludovic Orban să nu își asume răspunderea Guvernul pe actul normativ, ci să existe o discuție și un vot în Legislativ.

„Problema care se pune e cea legată de asumarea răspunderii. Vreau să subliniez faptul că noi am declarat că vom face o opoziție loială cetățeanului. Cred că e în folosul cetățenilor care dezbaterea bugetului să aibă loc în Parlament. Pledez cu insistență pentru o dezbatere a bugetului în Parlament și îl încurajez pe premier să vină cu o dezbatere în Parlament. Asumarea răspunderii poate fi atacată la CCR. Celealte asumări au fost deja atacate și s-a dat termen de 29 ianuarie. Deci și pe asumarea răspunderii pe buget nu se va da termen mai devreme de 29 ianuarie și vom avea buget în februarie. Insist pentru ca ceea ce spunem în spațiul public despre instituțiile democratice, respectul pe care îl datorăm cetățenilor și instituțiilor să se regăsească pe un buget care este adoptat prin Parlament”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, azi, conform Mediafax, la finalul ședinței Biroului Politic Executiv al ALDE de la Parlament.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Ce pervers, calin asta !
    Dar cind ALDE e dotat cu fostele sedii ale pnl, calin gindeste la fel ?

  2. E o cearta penibila intre sekurici. Sintem ocupati se securisti si de urmasii lor. O dictatura secu… Calin si Ludovic sint urmasi de sekurici, ca multi altii…

  3. Asa, si ? Nu mai poate Orban de ce vrea Tariceanu. Iar Tariceanu vorbeste ca sa nu taca, sa mai auda lumea de el. Trebuia sa se gandeasca de doua ori inainte de a face prostia. Acum este tarziu.

  4. Nimic mai penibil decat o curva batrana…Sa mai faci o tura si sa te impiedici…pe cine mai pacaleste captivul asta?! Nu uit atitudinea lui demna si discursurile corecte si realiste cu privire la realitatea politica, numai ca atunci avea „spate”, adica era majoritate parlamentara, era la guvernare…a fost de ajuns sa-l vada pe Dragnea la puscarie (probabil ca se baza si el pe mult trambitatele relatii securiste ale liderului PSD) si „bine sfatuit” a dat fuga sa-si prezinte omagiile lui Iohanis…Nimic mai mult decat atitudinea lui Tariceanu nu dovedeste ca Iohanis face si justitie si militie si politica si e si executivul suprem…As fi apreciat daca CPT-ul venea in fata natiunii si spunea ce si cat i-a promis Iohanis pentru tradare, dar, cu cartea pesedeului care-si tradeaza programul (jucata si de Crin Antonescu inainte sa intre in agonia politica si tot cu implicare iohanist-securista) devine ridicol, adica, acum, noua putere ii da satisfactie „pe program”?!

  5. Din cocos nu faci gaina, nici din curva gospodina! spune o vorba din popor.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998