CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Baron facut terci: Mazare, anchetat de DNA in trei noi dosare

0 comentarii / 1712 vizualizări / 5 februarie 2014

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost citat să se prezinte, azi, la DNA Constanţa, pentru a da declaraţii într-un dosar în care se fac cercetări prvind presupuse fapte de corupţie. Radu Mazăre, a anunţat, la ieşirea de la DNA Constanţa, unde a stat aproximativ 15 minute, că i s-a adus la cunoştinţă că este urmărit penal de procurorii DNA pentru abuz în serviciu în trei noi dosare legate de retrocedări de terenuri.

Radu Mazăre a spus că nu a primit nicio restricţie din partea procurorilor anticorupţie şi că procurorul care se ocupă de cazul său este acelaşi care îl anchetează şi pe şeful Consiliului Judeţean Constanţa, Nicușor Constantinescu.
Primarul Constanţei a precizat că s-a început urmărirea penală împotriva sa pentru abuz în serviciu în trei dosare penale legate de retrocedarea unor terenuri. „Au fost două speţe legate de terenuri şi mai este o a treia cu doi care s-au judecat. Trebuia să fi predat terenul unuia şi fiindcă nu i l-am predat, instanţa a obligat Primăria la cheltuieli de judecată şi despăgubiri de câteva zeci de mii de lei şi eu sunt vinovat pentru asta, dar nu ştiu amănunte, trebuie să mă duc la birou. Am lua la cunoştiinţă învinuirile şi mi-a spus că dacă doresc să vin să dau o declaraţie, dacă nu, să înaintez un memoriu în care să explic”, spus Mazăre, conform Mediafax, care a precizat că terenul respectiv ar avea câteva sute de metri pătraţi.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998