CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Baron liberal: ”Curajosii din PNL l-au abandonat pe Citu”

4 comentarii / 2956 vizualizări / 14 august 2021

”Ceea ce se întâmpla azi cu premierul Cîțu este dovada supremă a caracterului oamenilor politici din PNL” a scris azi pe Facebook președintele Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Tișe.

”Am mai vorbit despre asta. Mulți „curajoși oportuniști” l-au abandonat pe Ludovic Orban și au trecut în tabăra lui Florin Cîțu, doar ca să rămână ei pe poziții. Adică tot noi pe funcții, tot noi miniștri, tot noi la butoane, tot noi…
Zilele acestea, la prima probă legată de problemele publice ale premierului Florin Cîțu, curajoșii s-au ascuns. Au intrat în pământ. S-au ascuns, probabil, în munți!
L-au abandonat și pe Florin Cîțu. Oamenii aceștia vor să conducă și mai departe partidul și România. Stimați colegi, nu se mai poate așa! Ajunge cu acest mod de a face politică! Vorbăria goală nu mai convinge pe nimeni” conchide baronul liberal. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Mormolocul asta pedelist( PDL) se viseaza presedinte PNL… E prieten cu Emil Boc, posibil viitor presedinte al Romaniei(asa vrea Seku). Frumoasa tara, Romania…

  2. Cine are curaj în Romania nu intra in politica! Adică intr-o adunătură de slugi de cea mai joasa speta. Nu cred ca PNL va ieși la înaintare cu sluga Emil Boc. Profilul de sluga e verificat și e prea evident. Si nici cu sluga Bogdan, din același motiv. Oare n-ar fi frumos ca noul președinte al PNL sa fie proaspat alesul președinte al organizației PNL din județul Sibiu? Ca sa se mai bucure putin ,,draga Stolo”.

  3. Pai si insasi faptul c-a facut aceste ” declaratii ” pe FB nu-nseamna tot vorbe goale , sau crede cumva ca ” liberalii ” ai citesc pagina de FB ca pe Sfintele Scripturi zilnic , la ceas de seara ? Daca era sincer …daca avea sange in instalatie , daca se simtea bazat , nu era mai simplu sa fi spus toate astea la o … plenara , la o sedinta cu ” activul largit de partid si de stat ” al PNL…sa-l auda macar aia din sala ? ” Oamenii aceștia vor să conducă și mai departe partidul și România. ” Adica , inclusiv el , fireste .

  4. Toate javrele pedelizde s-au vopsit in galben si dau lectii de moralitate. Marsh ba basanailor

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998