CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Baron liberal saltat de DNA in ajunul congresului

4 comentarii / 10861 vizualizări / 26 iunie 2014

Primarul Bacăului, Romeo Stavarache, a fost reţinut, azi, de procurorii DNA, suspectat că ar fi primit mită prin intermediul unor asociaţii sportive.Dosarul edilului este instrumentat de DNA Bacău, ai cărei procurori ar urma să înainteze instanţei propunerea de arestare preventivă a acestuia.

Într-un alt dosar, Stavarache a fost trimis în judecată, în aprilie, conform Mediafax, tot de procurorii anticorupţie, pentru tentativă la abuz în serviciu, într-un dosar legat de repartizarea unei locuinţe către un subaltern. Romeo Stavarache este edil al municipiului Bacău din 2004.El conduce şi organizaţia judeţeană a PNL, înainte de intrarea în acest partid fiind membru PUR (actualul PC).

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. ai avea dreptate dacă ai preizca şi asta: După convenția FSN din martie 1992, Petre Roman a fost ales președinte al partidului iar opozanții acestuia au părăsit partidul, forme2nd o nouă formațiune politică numită Frontul Democrat al Salvării Naționale (FDSN).La alegerile legislative din 1992 FSN s-a situat pe poziția a III-a, obține2nd 10,19% din voturile pentru Camera Deputaților.La 11 mai 1993 FSN și-a schimbat numele een Partidul Democrat.Personalități Ion Iliescu, președinte al Rome2niei, ales din partea FSN (1990-1992) Traian Băsescu, președinte al Rome2niei (2004-prezent), deputat ales din partea FSN (1992-1996) .De PPDD sper că nu are rost să vorbim. Mult succes een critica raţiunii politicii rome2neşti.. cinic de dialectice.

  2. Fara sa preiau ermripaxea lui Nelu si nici lipsa de obiectivitate a ta, Razvane cred ca se pot face niste precizari. Echilibrat.Titlul tau e rautacios cu dezbaterea in familie . Si asa-zisa dezbatere chiar a fost dezbatere, asta e parerea mea. Cu precizarea ca invitatiile ar fi trebuit lansate cu o saptamana inainte, nu cu doua zile dar si cu convingerea ca participantii ar fi fost aproximativ aceiasi, indiferent de termenul de lansare a invitatiilor Motivele absentelor nu au tinut decat in foarte mica masura de timpul scurt dintre momentul anuntului si cel al desfasurarii dezbaterii.Si Stavarache chiar fuge, imi aduc aminte de momentele (chiar recente) cand imi rapsundea la telefon si apoi fie spunea ca nu e el ( !!!) fie ca pierde semnalul si nu ma mai aude, desi era in Primarie )) Macar acum raspunde tipul ala, cu accidentul de masina, consilierul telefonist, nu mai stiu cum ii zice.Totul doar ca sa nu evite cu orice pret o intrebare sau alta, atitudine total lipsita de demnitate si barbatie. Este ridicol, e singurul personaj politic din Bacau fata de care mi-am pierdut orice urma de respect si din punct de vedere personal, ca urmare a atitudinii jenante pe care o are. Singurul.Iar dezbateri ar fi trebuit facute mai din timp si de altii, care stau pe tusa si comenteaza acid. Societatea civila e aproape de zero in Bacau si presa nu o poate inlocui, orice eforturi ar face. Pentru ca si presa locala e aproape de zero din anumite puncte de vedere.

  3. Nu stiu pe cine fugaream in 2004 Adica stiu dar imi vin in minte cu totul alte siattuii )))))))))))))Oricum, nu mi-e rusine de nimic din ce fac la Desteptarea, asa ca daca eu sunt ok si nu am probleme comentatorii din exterior pot sa zica ce vor, nu ma afecteaza deloc faza asta. Si chiar e treaba mea ce fac. Daca fac, vorba unuia. Comentam toti la adresa altora de parca ar exista si presa independenta in oraselul asta ametit sa fim seriosi nu suntem fete mari. Si oricum sforarii sunt altii, la alt nivel, cu alte interese si beneficii. E alegerea fiecaruia pentru care din ei lucreaza.Lasati-o mai usor cu jignirile de tot felul, e mai eficient atacul cu argumente. Daca aveti. Daca nu dati-i inainte ca oricum nu conteaza. O zi buna tuturor ! Si un weekend cum o sa am eu ! ))) (dar fara partea de munca duminica )

  4. Scuzati-ma va rog pentru ca am inzindart sa intervin. Da doamnelor si domnilor, votati cu incredere pe cei care sunt atat de finutzi incat fac pipi ca sa nu vorbeasca urat. Alegeti valorile umane ca asta si veti ajunge departe. E plin de esenta si de spiritualitate domnul asta. Si plin de tehnica tv si radio si whatever. Nu pot sa mai rezist in fata stralucirii. Ma retrag. Voi alegeti mai departe si vorba proverbului ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se implineasca .Cu respect.A si sa nu uit. Vreau sa salut toti colegii care citesc asta si sa le urez multa bafta (pe bune) si o vara linistita alaturi de cei dragi.Adi B

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998