CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9675 RON DOWN | 1 USD = 4.6709 RON DOWN | 1 GBP = 5.7134 RON DOWN

Baronul pesedist Constantin Nicolescu – 9 ani si jumatate de inchisoare

2 comentarii / 4747 vizualizări / 4 iulie 2014

Baronul pesedist de Argeș Constantin Nicolescu, fost președinte al Consiliului Județean, a fost condamnat la 9 ani și jumătate de închisoare pentru corupție, într-un dosar implicînd fonduri europene.

DNA l-a acuzat că Nicolescu şi alte 11 persoane că au fi fraudat fonduri europene în valoare de 1,2 milioane euro. Procurorii susţin că Nicolescu ar fi accesat fondurile europene PHARE prentru construcţia unui pod în localitatea Căteasca despre care ar fi arătat că a fost afectat de inundaţiile din 2005 deşi podul era deteriorat anterior. De asemenea, DNA susţine că societatea ZEUS care a construit podul a fost avantajată în cadrul procedurii de licitaţie. Procurorii îl acuză pe Nicolescu, potrivit gandul.info, că a aprobat ilegal suplimentarea contractului pentru podul de la Căteasca cu suma de 1 milion de euro. Sentința nu este definitivă.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. O idee buna pentru hotii de manisi Dar cu postare doar pe luneta. Urca ea/el la volan si cand sa plece vede pe luneta maldarul de post-it-uri. Ea/el lasa cheia in contact si coboara sa curete mesajele Intre timp autorul mesajului urca la volan si-o sterge cu masinuta Dragut, nu?

  2. Pardon my ignorance, but will senhtoimg like dsniff or Cain be useful on a wifi environment? It wouldn’t seem like you would be able to pick much up, unless some sort of ARP poisoning is involved? Ferret on the other hand would be useful :)

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998