CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Bascalie: ”Pe Iohannis l-a furat apa ca a cistigat cu 60% in fata nevinovatei Dancila”

4 comentarii / 3625 vizualizări / 17 februarie 2020

Alegerile anticipate reprezintă ”o ambiție fără logică a unui președinte pe care l-a furat apa dacă a câștigat cu 60% o dispută cu un nevinovat, cu doamna Dăncilă, că el a obținut o victorie în fața unui nevinovat politic” afirmă fostul președinte Traian Băsescu la emisiunea ”Gîndurile lui Ion Cristoiu”.

”E clar o ambiție a președintelui pe o analiză extrem de șubredă, ca să îi oprim să mai facă rău PSD. PSD a avut un program care i-a fost votat de Parlament, bună ziua rău ne-rău, ăsta era programul PSD care într-adevăr face rău țării, dar mie mi se pare deranjantă lipsa de logică politică, de acțiune politică ilogică la care s-a ajuns din ambiție pentru că nimeni nu mă poate convinge că justificarea PNL este una de profunzime, una reală, nu e nici o justificare, vrem alegeri anticipate ca să nu mai facă PSD rău țării.” mai spune Băsescu.

Cît despre liberali, Băsescu afirmă că ”ei sunt mai nevinovați decât PSD că nu au înțeles esența Constituției României, că avem o Constituție care a făcut din Parlament o instituție de neatins și eu cred că va demonstra și acum, când un președinte care a câștigat cu 60 și ceva la sută vrea dizolvarea Parlamentului, s-ar putea ca viața să îi spună că „asta nu se poate domnule”.

Profetie: ”Pe 24 februarie, Romania va arata ca o tara de mameluci”

”PSD va gestiona anticipatele și nu PNL și nici președintele, deci ca să declanșezi anticipate în primul rând trebuie să fii majoritar.” mai avertizează fostul președinte, adăugînd că ședința din 24 februarie, cînd se va supune votului noul guvern poate genera ceva fără precedent:
”Nu am pomenit așa ceva. Cum să instalezi un guvern pe care nu îl votează nimeni? E o situație comică. Eu vă spun foarte sincer, cred că partidele ar putea să se gândească să facă ceva pentru ca România să nu pară ridicolă. Vă dați seama ce vor prelua agențiile când vor spune: liberalii nu își votează propriul guvern și PSD nu vine în sală la instalarea unui nou guvern, vă dați seama cum va arăta România, pentru că asta nu înțeleg oamenii ăștia, că în era asta în care informația circulă și în care nimeni nu mai ia decizii după ureche ci face analiză la toate faptele care se petrec într-o țară și pe urmă se pronunță ca să aibă pachetul de acțiuni complet pentru o țară. Cum arată România pe data de 24 dacă se face ce spun ei acum și PSD și PNL? Arată tare rău, arată ca o țară de mameluci” a conchis Băsescu. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Chiar nu i-o fi spus nimeni cum au aparut procentele alea?! Mai degraba, stie si vrea sa repete nemernicia., ca e greu sa gasesti un individ mai fara rusine….”nevinovatul” ala de Orban a devoalat reteta, cand a pus intr-o ordonanta toti pasii hotiei, ca sa-i iasa „legal”, probabil, nici el nu crede ca ar mai merge odata, poate se trezesc pesedeii si cer renumarare, poate contesta, in sfarsit, marsaviile de la ultimele patru (chiar cinci) alegeri…poate s-au saturat si securistii aia sa-i considere o tara intreaga tradatori…

  2. Cum o sa arate Romania? O sa arate exceptional. Romania o sa se imprumute la o dobanda de 5%, ca sa castige bancile cu nemiluita si prostimea sa flamanzeasca.

    Cat priveste securimea din politica, consemnul e ,,ciocu’ mic și joc de glezna!”

  3. Cine sa faca analiza? Klaun retard si ciuma galbena? Pai ei gandesc? Ei executa ordinele stapanilor a caror poala o pupa…

  4. pnl( pdl) & kwi sunt slugile ppe in colonie…se incearca demantelarea valorilor democratiei functionale inlocuita cu o plutocratie….adio stat national cu identitate proprie….

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998