CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Basescu, acuzatie nucleara: S-a creat tandemul Mafia-DNA

1 comentariu / 3698 vizualizări / 24 martie 2016

Fostul președinte Traian Băsescu a formulat în această seară, în direct la România TV, o acuzație inimaginabilă la adresa DNA, despre care afirmă că, după un tandem cu SRI, a ajuns să formeze un tandem cu Mafia din România. Grație acestui tandem, s-a ajuns ca marii mafioți ai țării să scape și cu pedepse simbolice și cu banii neatinși.

Într-o declarație în direct la RTV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, pornind de la sintagma ”binomul SRI-DNA” lansată de către Ion Cristoiu, fostul președinte a declarat că s-a creat un nou binom: ”Mafia-DNA”. În urma acțiunilor acestui binom, în care procurorii pactizează cu mafioții care au jefuit țara, cei din urmă fac denunțuri și se aleg, în schimb, cu banii furați și cu ani simbolici de pușcărie.

”În momentul de față prietenii DNA sunt mafioții care au rămas cu vilele intacte” a spus Băsescu. El a mai afirmat că se lucrează intens în acest moment la pedepsirea fostului șef al DNA, Daniel Morar, și la eliminarea sa din Curtea Constituțională pentru îndrăzneala de a fi înfruntat SRI în scandalul interceptărilor. ”Spre deosebire de Toni Greblă, lui Daniel Morar încă nu i-au găsit capre” a mai spus fostul președinte. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. sau invers. cocos pinalti si compania au turnat la greu despre basescu si udrea. asa ca ei iau 2-3 ani , basescu si udrea 20-30 .

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998