CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Basescu: ”Afara cu toti migrantii din UE”

4 comentarii / 3039 vizualizări / 14 noiembrie 2015

”Dragă Stat Român,

Te rog din suflet, oricît te-ar presa politrucii europeni, a căror demagogie o cunosc bine, nu accepta cote de refugiaţi musulmani.

Cota zero este soluţia corectă.

Trebuie să fim solidari cu statele UE la măsuri inteligente, dar nu putem accepta soluţii nerealiste.

Dacă vrem o soluţie realistă, închiderea frontierelor UE şi expulzarea migranţilor este soluţia corectă.

Dumnezeu să-i odihnească pe cei ucişi la Paris.

Vă rog nu mă consideraţi un antieuropean, ci doar un român care înţelege bine şi ce spune şi ce se întâmplă” a scris fostul președinte Traian Băsescu, pe Facebook.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Basescu a prins smecheria imediat. A preluat si discursul lui Vadim-Tudor. Ii va prostii cu usurinta pe prosti intr-o chestiune secundara pentru romani.

    Ciudat scenariul politic care se joaca in prezent in Romania: puterea este la Iohannis, opozitia este la Basescu, adica arbitrul conduce partida, dar pe teren joaca, de fapt, o singura echipa.

  2. Dar tu cat de destept esti considerand islamizarea Europei „o chestiune secundara”? De fapt mesajul tau este pentru prosti, pentru ca desteptii chiar daca nu-l iubesc pe Basescu, ii dau dreptate.

    • Bai postacule cu o mie de porecle, islamizarea Europei este dorita chiar de UE. Ai auzit de multiculturalism, unul dintre obiectivele Uniunii Europene promovate inclusiv de Basescu pe vreme cand ne era presedinte? Unde era nationalismul lui Basescu cand asigura Israelul ca Romania ii va ramane loiala si va lupta impotriva Iranului? Dovada ca i-a mai prostit inca o data pe prosti esti chiar tu, care pui botul la vrajeala lui. Basescu, un politruc versat, vrea sa atraga electoratul lui Vadim, ca nu cumva sa i-o ia altul inainte, altfel de unde crestere pentru a trece pragul electoral? Primul comentator are dreptate: Iohannis la putere, Basescu in opozitie, ca poate va mai prinde odata Cotroceniul, din moment ce vom avea o noua Constitutie. Ce, nu se mai poate repeta cazul Iliescu cu trei mandate?

  3. cred ca 80 daca nu chiar 90% dintre romani nici macar nu vor sa auda
    dar cu ficusu si cu ciolos ce sa facem
    sa fereasca d-zeu sa vina liftele si sa se intimple ceva ca nu stiu ce va iesi
    ce vor face?vor pune politia sa ne omoare
    satul romanesc e arhaic
    iei paru si tot iti faci dreptate

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998