CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Basescu apara frunza Elenei Udrea de ”boul” de la Turism

2 comentarii / 2559 vizualizări / 30 mai 2017

”Să râdem cu Ministrul Turismului. Ministrul Turismului s-ar gândi să schimbe brandul de ţară pentru turism. Foarte bine, este oricând loc de mai bine. Problema este că ministrul ar vrea să fim reprezentaţi de Mioriţa, o baladă tristă, adică de o oaie sau eventual de cei trei ciobani care se omoară între ei.
Sunt convins că, dacă în loc de oaie s-ar pune un bou, cu siguranţă, ministrul ar fi foarte bine reprezentat” scrie fostul președinte al României pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Rade Satrana de acest Base fost si actual mare sef.cat e de rau si de prost.El are putina dreptate numai in cea ce il priveste personal ca tot a pus mana sub frunza asta biblica a Lenutai.La modul general,si aici ma refer in special la ziaristii ignoranti care tot si-au batut joc de saracul Ministru al Agriculturii care e fapt are dreptate in cea ce a afirmat.Ca sa justific,eu unul va sfatuiesc sa vedeti la dictionarul de vise cum ca simbolul „oaia” in vis se interpreteaza ca o informatie de un extraordinar de bun augur pentru visator. Si nu numai, si mielul, dar si activitati legate de ingrijirea acestor animale.Bashina voda daca toata viata lui numai a terorizat oamenii si a furat ca un adevarat militar, traind numai din nedreptati si jafuri nu le are cu viata corecta si naturala.Eu unul il avertizez sa se indrepte pana mai are timp, mai ales ca are dinastie acuma cu nepotii lui in crestere.Visele apartin de un nivel avansat al realitatii,dar care totusi are legatura intr-un mod de continuum analogic cu lume reala si adevarurile ei, insa acestea fiind filtrate la esenta in starea de vis.Sa le fie rusine la psihologi ca nu apara adevarul.

  2. Balada aceasta nu are legatura directa cu tara noastra reala.Poate numai criminalii din aceasta povestire sa aiba legatura cu politicienii actuali romani si straini.Asta poate ca i-a atras atentia Dlui Marinar ca probabil s-a recunoscut intr-unul dintre acesti criminali. Si asa prin meseria lui de o viata plutitorpe apele turbate ale marilor si oceanelor,dansul nu a avut legatura cu iarba verde si taramul unde cresc oile providentiale.Doar ca el si neamul lui mananca branza oilor incat acuma are destula energie sa isi bata joc de aceste animale sfinte.In aceasta balada Oaia care aduce vestea este o fiinta arhetipala de bun augur asa cum e scris in comentariul anterior.Sa speram intr-o minune ca basestii sa fie pedepsiti de pronia cereasca si sa nu mai aiba parte de branza si lapte ci numai de cartofi fierti cu sare pana se indreapta la calea crestineasca. Este valabil si pentru situatia bovinelor de care isi bate dansul joc.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998