CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9675 RON DOWN | 1 USD = 4.6709 RON DOWN | 1 GBP = 5.7134 RON DOWN

Basescu: ”Arafat nu e omul serviciilor secrete. E un om care a blocat Sanatatea la nivelul URSS”

11 comentarii / 3517 vizualizări / 14 aprilie 2021

Fostul președinte Traian Băsescu și-a exprimat îndoiala că Raed Arafat ar fi un om susținut de servicii secrete interne sau externe, afirmînd că sprijinul lui vine, mai degrabă, din alte direcții, acuzînd, totodată, că pentru imaginea lui Arafat s-au cheltuit miliarde de la bugetul statului.

Răspunzînd unei întrebări a lui Victor Ciutacu, la România TV, dacă e ceva adevăr în speculațiile presei că Raed Arafat ar beneficia de susținerea din umbră unor servicii secrete interne sau externe, Băsescu a opinat că nu.

”Arafat a devenit un monument în care românii păcăliți pe imagine au investit încredere și de fapt ăsta e suportul lui major, nu cred că putem să-l așezăm ca fiind un om sprijinit de servicii secrete. Și-a construit o statuie, o imagine, pe banii statului, foarte multă lume înțelege că Arafat a făcut lucrurile astea din banii lui, în realitate s-au cheltuit miliarde din bugetul de stat cu eficiență destul de scăzută. Nu am văzut viziune în construcția lui Arafat, lui, dacă îi dai bani, cumpără Salvări, asta știe să facă. Arafat e un om care blochează sistemul de sănătate la nivelul organizării de pe timpul Uniunii Sovietice, din păcate. Una sunt pompierii, alta e salvarea vieții. Este clar că are o obtuzitate statalistă, amintiți-vă că la Colectiv nu a primit salvări private pentru că trebuia să fie filmate salvările SMURD” a spus fostul președinte. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. Ba Voma Securista, ba turrnatorre Petrov Scirbashescu, lovi-v-ar trenu si pe tine si pe chelbosu poponar Arafutatu voi sinteti 2 subumani care fac degeaba umbra pamintului

 2. Doua minciuni intr-o propozitie. Sa incepem cu a doua. Arafat nu a blocat deloc sanatatea, dimpotriva, in conditiile in care era si este parazitata de hoti si mafioti a dezvoltat serviciul de urgenta, atat cat a putut.
  Si iat-o si pe prima: cum dk sa nu fie omul serviciilor sectrete cand a fost student inainte de 1990 cand 99% dintre studentii arabi erau fortati sa fie colaboratori ai securitatii. Ne ei de prosti, bah Chiorule? Hai mars la mititica, sectia hoti-jigodii-javre ordinare

  • Cel mai mișto la Securitate e când vă puneți să vă lingeți scuipatul vostru de pe jos în timp ce vă mâncați propriile fecale. :)))))))))))))))))))))

   • Parpanghele, vezi ca puti si printre bitii cu care scrii, prostovane! Hai du-te de trage prelata peste logan, auzi ca a luat totusi doua stele NCAP. Suficiente pentru cei cu capu tare

    • 10 ani l-ai lins în cur pe Băsescu, iar în 2012 Arafat îți ținea sistemul medical pe loc, prostovan care ești.
     Te pun ăștia să scrii singur despre tine că ești un securist prost.

   • Parpanghele, vezi ca puti si printre bitii cu care scrii, prostovane! Hai du-te de trage prelata peste logan, auzi ca a luat totusi doua stele NCAP. Suficiente pentru cei cu capu tare

    • Ești prost de puți, cioban securist.

     Da, loganul e un căcat de 2 stele, este condamnare la moarte sigură, de asta toți milițienii și securiștii de rând vă trageți cu tiriplica și vă credeați împliniți profesional. :)))))))))))))))))))))))))

 3. Arafat este agent Mossad (via secta lui, Baha’i, din Haifa).

  De aceea are atata sustinere in timp ce romaniii sunt omorati pe capete de protocoalele impuse de acest nemernic.
  Se aude’n targ ca sunt 2 milioane de israeliti care au primit cetatenia romana (pe timpul Basescului). Se pare ca au nevoie de tara numita Romania, insa cu cat mai putini romani in ea (de aceea majoritatea celor care calca in spitale, este jertfita/omorata cu sange rece; tot de aceea indemna Basescu sa plece romanii in strainatate, pentru a ramane cati mai putini aici).
  Se pare ca Israel are nevoie de o tara de backup, si au ales Romania.

 4. Ce sa zica si el?! Dupa ce s-a laudat ca are cheile justitiei, ca a calarit serviciile pe deselate, cum sa-si aminteasca refuzul lui Melescanu de a-i da lista cu demnitarii acoperiti din SIE? totusi, cineva are lista si o foloseste, altfel n-ai cum sa intţelegi uniunile contranaturii de la varful sistemului

 5. Toate basinile lui Bashescu-Petrov trebuie date la televizor sau tiparite undeva? Nu ar bashi el mai bine la puscarie? Cu Lenutza peste gard, la puscaria de femei? E atit de greu de inteles, sekuricilor?

  • În ziua când o crăpa bețivul securist o să caut pe net vârsta lui Ștefan Vlaston. Cu toate că sper să nu mai fie nevoie.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998