CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Basescu, atac devastator: Nu lasati tara si viata oamenilor pe mina lui Arafat

4 comentarii / 2492 vizualizări / 11 noiembrie 2020

”Arafat este foarte bun pentru achiziţii de salvări vopsite în roşu sau pentru funcția de purtător de cuvânt și de imagine tv. Pentru acțiune în situație de criză, ISU are nevoie de un cap limpede. Pentru mine, om care am trecut prin multe momente limită, este uşor să înţeleg că Arafat nu poate reacţiona eficient în momente de criză” scrie Traian Băsescu pe Facebook.

”Arafat nu este capabil să ajungă la punctul în care se transformă într-o maşinărie umană lucidă, care acţionează cu exactitate şi eficienţă. Guvernanţilor, vă rog, gândiţi-vă că mâine putem avea un cutremur devastator. Nu lăsaţi ţara şi viaţa oamenilor pe mâna lui Arafat. Nu poate acţiona exact şi eficient în condiţii de presiune, de criză. Dacă ţineţi să-l faceţi ceva, faceţi-l ministrul culturii, ministrul lucrărilor publice, director de investiţii la ISU, director de imagine sau purtător de cuvânt, dar nu gestionar al situaţiilor de urgenţă” mai scrie fostul președinte. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. Rafuiala lui Basescu cu Arafat a inceput si continuat pe motiv de privatizarea asistentei medicale, inclusiv cea de urgenta (sau, mai ales, date fiind interesele imense in afacerile cu firme de paza si salvari ale apropiatilor – Blaga stie!) si atunci Arafat, indiferent de ce-l mana in lupta, avea dreptate…Intre timp, asistenta medicala s-a privatizat pe sub lege si romanii, luati cu paranoia guvernamentala a covidului, nici n-au observat…poate, doar cei ce au nevoie urgenta de medic si sunt directionati spre privatul cu drepturi uriase si nicio responsabilitate…Daca tot suntem cu urechile prinse in statistici, poate numara cineva cati bolnavi au fost goniti din spitale in martie si cati se regasesc pe lista mortilor de covid incepand cu octombrie…poate se intreaba cineva de ce, cand tzara e in situatie de urgenta (pe fatza, ori mascata) nu sunt deranjate clinicile private, desi, Iohanis le numara paturile de la ATI, ca sa-i iasa socoteala electorala…Poate, cu aceasta ocazie contorizeaza cineva cati din cei goniti (in perioada martie-octombrie) de la camerele de garda au apelat, pe banii lor, dar, decontati si de Casa, la privati, cati au reusit sa-si termine tratamentul in viata si cate infectii nozocomiale au fost depistate la cei spitalizati privat…In general, poate realizeaza si populimea ca i s-a restrans dramatic dreptul la asistenta medicala, platita de el, la stat si banii i-au fost deturnati catre niste unii deasupra tuturor responsabilitatilor legale si total ancorati in politicul paralel…Ca tot veni vorba de, Sibiu, noul Scornicesti cu fatza ciborgica, e „modelul” perfect de ce face privatizarea asistentei medicale din stat
  Revenind la Basescu, aceasta bestie politica cu radacini adanci in stalinismul timpuriu, el simte mirosul de sange si are grija sa se afle cat mai aproape de viitoarea jertfa pe altarul intereselor politice…Arafat si-o merita, pana nu-i dai omului puterea, nu stii ce dictator de rigola sta in el…din pacate, toate experimentele astea le suporta un popor, deja macinat de interesele altora peste capul si in dauna vietii lui
  P.S. Cand se anunta definitiva politiei politice prestate de matroz lumea va fi preocupata de „ce bine i-a zis-o lui Arafat!” si el se va piti, din nou printre scandaluri…plus ca are publicul lui (cam identificat cu al lui iohanis!), caruia politica de mahala ii creste stima de sine…

  • „poate numara cineva cati bolnavi au fost goniti din spitale in martie si cati se regasesc pe lista mortilor de covid incepand cu octombrie”

   Abureli pentru copii?!?
   Anual în România mor peste 250 000 persoane. În intervalul la care faci referire, au fost raportați 5 000 decedați COVID.

   De ce ar fi trebuit să umfle cineva statisticile COVID când interesul guvernului SRI era taman invers?

   Tu afirmi că guvernul SRI care te cheamă la vot în 6 Decembrie, guvern care are interes să-ți spună că evoluția pandemiei se află sub control, că sistemul sanitar se descurcă și că tu personal te poți bizui pe competențele guvernului SRI, umflă numărul de morți COVID?

   Și cum te-ai gândit? Ai pus neuronul stingher să digere toată informația în același timp?

   • Sau nu intelegi ce citesti, sau nu citesti ce comentezi….¨seralul, neica!¨

    • Sau 5000 de morți dinainte de octombrie sau 5000 de morți după octombrie sunt tot 5000.

     La fel cum neuronul stingher s-a atrofiat în timp.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998