CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Basescu ataca tandemul Ponta-Sova

0 comentarii / 1646 vizualizări / 27 iulie 2011

Sunt prea multe coincidente in acest nou dosar penal administrat de DNA si care ii vizeaza pe Victor Ponta, presedintele PSD si pe Dan Sova, presedintele Consiliului de Integritate al aceluiasi partid. Coincidente care indica, fara niciun dubiu, ca intreaga operatiune este orchestrata direct de catre Presedintele Romaniai, Traian Basescu, caruia ii place, in ultima vreme, sa se numeasca sef sau conducator al statului. Dupa modelul Ion Antonescu. De ce un atac atat de violent impotriva tandemului de la conducerea PSD? Punerea lor la stalpul infamiei, sub acuzatia de coruptie, intentia de a-i linsa in piata publica au o cauza si un scop. Si vor avea, desigur, o finalitate. Sa incercam sa le identificam.
In timpul campaniei electorale prezidentiale, presa a descoperit ca un faimos personaj, Mantog, staroste peste combinatul de la Hunedoara, organiza, din bani publici, deplasarea masinilor cu votanti, in favoarea candidatului Traian Basescu. In plan politic, era cat se poate de firesc ca PSD sa se apere si sa lanseze cuvenitele acuzatii publice. Iar varful de lance a fost Victor Ponta care, pe atunci, nu ajunsese presedinte al partidului. Ulterior, dupa cum se stie, ilegalitatile facute de Mantog au fost musamalizate iar scandalul a avut destinul tuturor dezvaluirilor de acest fel care il lezau pe Traian Basescu ori lezau PD-L. DNA nu a cercetat niciodata cum de a fost posibil ca, pe banii combinatului, sa fie organizate turnee electorale. Este o prima coincidenta.
A doua coincidenta este ca, nu cu multa vreme in urma, in Palatul Cotroceni, Presedintele Traian Basescu l-a amenintat pe Victor Ponta. De fapt, l-a santajat. I-a spus ca stie ca presedintele PSD este amestecat intr-un fel de sifonare de fonduri ale aceleiasi societati, care apartine statului. Doar-doar ar accepta Ponta planul prezidential al voievodatelor. Victor Ponta a rezistat santajului. (Sorin Rosca Stanescu)

Cititi mai mult pe CorectNews

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998