CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Basescu avertizeaza indirect UDMR: nu stati prea mult pe linga PDL!

0 comentarii / 1759 vizualizări / 11 februarie 2011

Consilierul prezidenţial Peter Eckstein Kovacs, candidat la preşedinţia UDMR, îl acuză pe contracandidatul său Kelemen Hunor de faptul că ”amanetează viitorul Uniunii” în favoarea PDL.

Consilierul a declarat, azi, într-o conferinţă de presă, că Kelemen Hunor ar fi spus, răspunzând unor întrebări puse în întâlnirile sale electorale, că UDMR este de centru-dreapta şi că va fi alături de aceste formaţiuni – nominalizată fiind PDL – atât la guvernare, cât şi în opoziţie.

El şi-a exprimat, conform Agerpres, speranţa că această opţiune a lui Kelemen Hunor nu va fi îmbrăţişată, deoarece ar putea să ducă la rămânerea UDMR în afara Parlamentului. ”Eu sper că această opţiune nu va fi îmbrăţişată, dar arată cum gândeşte Hunor. Asta înseamnă o coabitare cu PDL până la alegeri şi după alegeri, asta înseamnă a descreşte considerabil şansele UDMR de a ajunge în Parlament. Eu am susţinut ca UDMR să fie deschisă la o colaborare punctuală în guvern, în coaliţie, în Parlament cu partidele democratice româneşti, în funcţie de cum reuşim să ne impunem punctele de vedere care ne sunt necesare”, a completat Eckstein, adăugând că ”a amaneta viitorul UDMR lângă un singur partid” i se pare ”o greşeală de neiertat”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998