CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Basescu: ”Cei sase suedezi de la ABBA ne-au dat tuturor o lectie de viata”

1 comentariu / 3287 vizualizări / 6 martie 2017

Fostul președinte Traian Băsescu și-a dezvăluit pe Facebook o pasiune din tinerețe care îi inspiră nostalgii profunde: formația Abba. Grup care îi provoacă admirație și pentru faptul că a știut cînd să se oprească. Admirație sau invidie?

”Ieri seara, în pauza de o ora rezervata desemnarii câstigalorului Eurovision România, TVR, extrem de inspirat, a difuzat timp de aproape o ora un concert ABBA. A fost o întoarcere în timp care mi-a umplut sufletul de bucurie. Spectacol de mare calitate, un spectacol al valorii artistice, un spectacol al decentei, un spectacol al oamenilor care si-au pus sufletul în cântecele lor si le-au dat lumii, în anii 74 -82.
Acum am primit si raspunsul la întrebarea “de ce nu au mai vrut niciodata sa cânte împreuna” dupa ce au anuntat ca formatia si-a încetat activitatea. Au dat toata frumusetea sufletelor lor în cei aproape 10 ani de creatie la vârf. Au „ars” în 10 ani cât noi toti într-o viata .
Dupa ce au oferit lumii tot ce au avut, daca ar fi încercat sa mai cânte împreuna dupa ani, nu aveau ce sa ne mai dea în plus si ca mai artisti, ca mari caractere, n-au vrut sa-si însele publicul.
Daca pâna azi i-am iubit pentru ca au facut o muzica extraordinara, muzica tineretii mele, de azi, dupa ce i-am revazut la TVR în concertul ABBA, îi si respect enorm ca artisti, ca oameni, pentru ca au stiut când sa se opreasca. Nu mai aveau nimic de dat lumii. Dadusera tot si au plecat.
Cei sase suedezi de la ABBA ne-au dat tuturor o lectie de viata” a scris fostul președinte pe Facebook, dovedind că numărătoarea și whiskyul cu gheață nu fac mereu cea mai bună casă. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. In popor se spune ca : „Cei patru evanghelisi au fost trei : Luca si Matei „

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998