CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Basescu da semnalul, DNA se executa: presiune pe familia Ponta. Avantaj Iohannis

0 comentarii / 2262 vizualizări / 17 februarie 2015

Cineva de la Parchete îl iubește pe actualul președinte, Klaus Iohannis, altfel nu se explică promptitudinea în a-i face servicii, chiar nesolicitate. Pentru că e foarte greu să interpretezi în altă cheie evenimentele declanșate de DNA în această dimineață, avînd ca țintă familia Ponta.

Semnalul că Iohannis trebuie ajutat l-a dat, culmea, fostul președinte Traian Băsescu, aseară, în interviul de la emisiunea ”Vorbește liber”, a TVR, în care și-a exprimat scepticismul vizavi de împlinirea dorinței șefului statului privind înlocuirea lui Ponta de la Palatul Victoria.

”Ce cred ca nu se va realiza din dorintele dl Iohannis este sa guverneze cu un guvern PNL.
Atat timp cat il mangai intre cornite pe premierul Ponta nu ai cum sa generezi venirea la putere a PNL.
Eu, daca as fi presedinte si as vrea in mod sincer, as pune presiune pe premier, nu as da comunicate gen ”am convenit, ne-am pupat, ne-am inteles…”” a transmis Băsescu.

Mesajul fostului președinte a fost înțeles perfect, dacă nu de Cotroceni, sigur de către DNA.
Dimineața, la prima oră, procurorii au luat la puricat familia premierului, mai precis firmele acesteia, cumnatul lui Ponta fiind chiar dus la sediul DNA Ploiești, de unde poate, teoretic, să nu mai plece pentru un timp.
Exact ”presiunea” – de care vorbea cu o seară înainte Traian Băsescu – necesară pentru succesul operațiunii ”debarcarea guvernului PSD”. (B.T.I.)

 

foto: ziuanews.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998