CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Băsescu, despre liderii PSD: Au uitat cum s-au debarasat de Năstase în 2006

0 comentarii / 1646 vizualizări / 17 ianuarie 2014

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, ieri, despre declaraţiile liderilor PSD de susţinere a lui Adrian Năstase după condamnare, că „îţi vine să nu te mai uiţi ei” şi i-a acuzat de demagogie, amintind de „noaptea cuţitelor lungi”, când s-a pregătit, la „Confort”, „debarcarea” fostului premier.

„Mă uit la câtă demagogie funcţionează la domnii de la PSD, ca şi cum Victor Ponta nu ar fi fost la Hotelul Confort, în noaptea cuţitelor lungi şi nu ar fi devenit a doua zi, după ce au stabilit debarcarea lui Năstase, purtătorul de cuvânt al lui Geoană, ca şi cum tata socru nu ar fi fost la acelaşi hotel, mare susţinător al debarcării lui Adrian Năstase”, a spus şeful statului. El a adăugat că mulţi dintre ei „i-au reproşat Zambaccian-ul lui Adrian Năstase şi i-au cerut să demisioneze de la şefia Camerei Deputaţilor”.”Când văd proba asta de demagogie, aproape înţeleg că nu se poate face nimic cu oamenii ăştia, pentru că sunt capabili să mintă fără ruşine”, a mai spus Băsescu. Preşedintele a spus că la întâlnirea de la acel hotel a fost un vot, şi toţi „liderii ăştia care acum plâng pe umărul lui Adrian Năstase, toţi l-au înfierat cu mânie proletară”. „Pentru susţinerea lui au fost doar două voturi”, a spus Traian Băsescu, referindu-se la Bogdan Niculescu-Duvăz şi Eugen Bejinariu.”Din gură l-au mai susţinut şi alţii, că nu ştiau cum o să iasă votul, probabil şi Victor Ponta”, a mai spus Băsescu.
„Vă rog să mă credeţi că îţi vine, aşa, să nu te mai uiţi la ei, când îi vezi cât sunt de demagogi”, a continuat, potrivit Mediafax, preşedintele.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998