CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Basescu, executat de fostii sustinatori: trafic de influenta la nivel inalt

1 comentariu / 3182 vizualizări / 4 februarie 2015

O dezvăluire spectaculoasă – în fapt, un soi de autodenunț – despre traficul de influență la care se preta cu lejeritate fostul președinte Traian Băsescu îi aparține jurnalistului Radu Moraru și apare pe blogul acestuia, sub forma unui material-fluviu cu fapte inedite petrecute în ultimii ani.

Chiar dacă parte dintre ele pot fi considerate exagerări ori chiar invenții, există și relatări la persoana întîi ale unor întîmplări, pe care, deci, jurnalistul și le asumă direct, drept pentru care merită toată atenția, în opinia noastră.
Între acestea, se numără o dezvăluire despre traficul de influență la nivel înalt pe care îl practica Traian Băsescu în beneficiul celor apropiați – Radu Moraru fiind, se știe, unul dintre marii săi susținători.

Să dăm cuvîntul jurnalistului:

”Stiind cit de independenta este Televiziunea Libera, NASUL TV, ca doar eu eram “girantul”, m-am dus la Presedinte sa-l intreb cum se face ca mizeria aia de RTV a lui Ghita este pe toate cablurile si farfuriile zburatoare, inca din prima secunda de emisie iar mie imi cereau cablistii milioane de euro ca sa ne retransmita: ma refeream la RCS-DIGI si UPC!
Presedintele a evitat subiectul dar m-a sfatuit sa merg urgent la George Maior fiindca el poate rezolva cu RCS-DIGI !!! Practic, atunci am inteles clar cine m-a lucrat in acei ani!
A doua zi m-am prezentat la Maior, fara mari sperante, dar am zis ca macar sa ii dau mesajul, JOS LABA ! Am fost elegant, cum am scris mai sus, i-am zis doar ca mor de git cu aia care se iau de singura televiziune libera!
Va dau si un amanunt simpatic. Nici nu ajunsesem de 3 minute in biroul lui Maior ca ghici cine suna pe telefonul scurt?! Traian Basescu! Maior se ridica in picioare, pozitia de drepti, ii confirma Sefului Statului ca sint acolo sa discutam “problema” si incheie gomos: “Promit sa rezolv, Domnule Presedinte!”. Cita ipocrizie! Nu a rezolvat nimic” mai scrie fostul realizator de la B1TV. (B.T.Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Lasa ca i-a mers bine lui Radu Moraru, sa nu se mai planga! Daca Maior s-ar fi executat, mai dadea basistul asta ceva pe goarna?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998