CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9731 RON DOWN | 1 USD = 4.5843 RON DOWN | 1 GBP = 5.8128 RON DOWN

Basescu ii ”calmeaza” pe americani: O sa fie bine, Trump e ca mine!

3 comentarii / 2540 vizualizări / 10 noiembrie 2016

Fostul președinte Traian Băsescu a comentat, la Radio France International, victoria lui Donald Trump în alegerile din SUA într-o manieră originală, afirmînd că noul președinte îi seamănă, în planul imprevizibilității, ceea ce nu ar fi neapărat de rău augur pentru America.

Cum va arăta politica externă a SUA cu Donald Trump preşedinte? „Este clar că în SUA există un sistem care funcţionează, indiferent cine este preşedinte. Pe de altă parte, este foarte clar, privind la campanie, că Donald Trump nu este un tip căruia să i se sufle în ciorbă, adică el va da o nouă direcţie sistemului, indiscutabil, însă nu m-aş grăbi să intru în corul acelora care spun vai, ce nenorocire, o să rămână România fără securitate garantată de SUA şi aşa mai departe” a spus Băsescu.

Întrebat cât va conta caracterul imprevizibil al lui Donald Trump odată instalat la Casa Albă, Traian Băsescu a răspuns: „Şi eu eram etichetat ca fiind imprevizibil, scuzaţi-mi îndrăzneala de a face comparaţia, însă am construit o linie consecventă a statului român, cum sunt convins că şi Donald Trump va trebui să o facă, chiar dacă-i place sau nu”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Doamne fereste sa fie ca tine.

  2. Ca nu cumva sa se gandeasca cineva ca toate flegmele aruncate de el peste Nistru, pe timpul domniei clingonienilor si ghitanstainilor s-ar putea intorace ca un bumerang fix in capul nostru! Nu ca i-ar pasa lui de Romania, dar n-ar vrea sa-i afecteze campania!

  3. Un dobitoc,doi dobitoci!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998