CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

”Basescu ii pacaleste pe romani ca au scapat de criza pentru a umbri parafarea USL”

0 comentarii / 1198 vizualizări / 7 februarie 2011

Președintele Traian Băsescu îi induce pe români în eroare cu bună știință când susține că țara noastră nu mai are nevoie de bani de la FMI și că economia este salvată, și, aruncă această nouă temă de dezbatere doar pentru a contracara parafarea Uniunii Social-Liberale, construct politic care are toate șansele să îndepărteze PDL de la putere, explică analistul politic Bogdan Teodorescu, în exclusivitate pentru Inpolitics.

USL și anunțul Cotrocenilor
”Anunțul președintelui Traian Băsescu, cum că România nu mai are nevoie de ultima tranșă a împrumutului de la FMI pentru că economia noastră este salvată, trebuie înțeles în lumina evenimentelor de sâmbătă. Mă refer la parafarea USL, construct politic care, în virtutea logicii formale, dar, și a celei electorale, va îndepărta PDL de la putere. În stilul caracteristic, după încheierea alianței opoziției, președintele Traian Băsescu a dat o veste bună, dar falsă, românilor.

”Drama de la Uricani l-a încurcat puțin pe Băsescu”
Șeful statului a uitat să explice, însă, și că economia românească se împrumută în continuare. Că recesiunea va continua. Că nivelul de trai va rămâne unul scăzut. Eu cred că Traian Băsescu pregătea acest anunț încă din cursul zilei de sâmbătă, dar, tragedia de la mina Uricani, în care niște oameni și-au pierdut viața grație logisticii învechite și condițiilor drastice de muncă în subteran, girate de guvernul Boc, a amânat anunțul șefului statului. Contracararea semnării alianței PSD-PNL-PC este singura cheie în care trebuie înțeles anunțul lui Traian Băsescu”, explică Bogdan Teodorescu. (Răzvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998