CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Basescu isi calca in picioare fostii adoratori: ”M-au lins fara sa le-o cer”

1 comentariu / 8681 vizualizări / 29 septembrie 2016

Traian Băsescu deschide un front nou de luptă și încă unul spectaculos, cu secta foștilor săi adoratori despre care afirmă că l-au ”lins” fără să le-o ceară, iar acum îl înjură. Într-o postare pe Facebook, el vorbește despre ”haita de propagandiști încazarmați” ai lui Kovesi, pentru ca ulterior, într-o intervenție TV, să dea și nume, precum Tăpălagă, Cartianu, Mircea Marian, Ciocăzanu sau Bot.

”Am văzut haita de propagandă a anilor ’50 la lucru! Imediat ce dai să vorbești de Laura Codruța Koveşi, dacă n-o lauzi consistent, propagandaștii încazarmați te declară dușman al justiției, mai ales dacă îndrăznești să spui că doamna face abuzuri sau că lasă infractori de teapa lui Pescariu și Florică în libertate și cu banii furați în conturi sau că își alege țintele selectiv sau că sacrifică viața unor oameni pentru propria-i glorie.
În buna tradiție a anilor ’50, propagandiștii nu fac deosebirea dintre un om, vremelnic aflat în fruntea DNA, și instituția DNA care trebuie să funcționeze corect și eficient, democratic și respectând drepturile fundamentale, instituție pe care o susțin fără rezerve.
Haitei propagandei îi spun cert un lucru: Koveși este departe de a fi întruchiparea corectitudinii și a cinstei și, în acest sens, am aflat destule în ultimele luni ale mandatului și mai ales după ce am plecat de la Cotroceni.
Dragi propagandiști ai anilor ’50, dacă vreți să faceți ceva pentru DNA și pentru țară, apărați instituția și n-o legați definitiv de un om trecător. Mă întreb cum ați mai putea apăra DNA punând semnul egal între Laura Codruța Koveși și DNA dacă într-o zi o veți vedea la televizor pe Laura Codruța Koveși cu cătușe”.

Intrat în direct prin telefon la RTV, Băsescu a vorbit, ulterior, despre ziariști care ”l-au lins”, în trecut, deși nu le ceruse asta, nominalizîndu-i pe Dan Tăpălagă, Laurențiu Ciocăzanu, Mircea Marian, Mălin Bot ori Grigore Cartianu.
”Nu e un atac la Kovesi, e un atac la propagandiști. Sunt aceiași care mă proslăveau pe mine, nu am avut niciun aranjament cu ei fie că se numeau Tăpălagă, Bot, Ciocăzanu sau mai știu eu ce alți lingăi voluntari, tot soiul de oameni de proastă calitate…Caracterul lor nu ține de mine” a explicat fostul președinte.

”Această hoardă de propagandiști… dacă spui ceva despre Kovesi….Tăpălagă, unul care m-a lins fără să-i cer, voluntar a fost, acum și-a schimbat obiectul lingerilor. Le spun acestor propagandiști că nu trebuie confundată o instituție cu un singur om” a mai spus Băsescu. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. evident ca tapalaga bot si compania sunt niste gunoaie execrabile care nu pot fi cosiderati jurnalisti

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998