CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Basescu la TVR. Si un telefon misterios…

2 comentarii / 4122 vizualizări / 17 februarie 2015

Traian Băsescu a oferit aseară primul său interviu televizat după o bună perioadă de timp, pe fondul unui orizont de așteptare măricel. Apariția la TVR nu a fost, însă, lipsită de peripeții.
Surse din postul public au dezvăluit Inpolitics că fostul președinte a fost departe de starea sa obișnuită, manifestîndu-se țîfnos, sec, aproape plictisit și chiar a dezvăluit că a fost pe punctul să-și anuleze prestația după ce a urmărit noile probleme cu justiția, de ieri, ale protejatei sale, Elena Udrea, numai reclama făcută emisiunii determinîndu-l să vină, totuși.
De departe cel mai interesat, și mai enigmatic, eveniment a fost, însă, următorul: abia sosit la TVR, însoțit de SPP-iști și de Dorel Onaca, Băsescu a constatat, vizibil nervos, că și-a uitat acasă un telefon mobil. Spunem un telefon pentru că ex-președintele mai avea unul la el, lucru care nu a părut să-l satisfacă. Urgent, un SPP-ist a fost trimis acasă să recupereze obiectul pentru că, a explicat Băsescu producătorilor, aștepta ”un SMS de maximă importanță”.
Numai că SMS-ul s-a dovedit a fi un apel telefonic, venit chiar înaintea intrării în emisie, Băsescu ascultînd încordat și fără să scoată o vorbă tot ce i se transmitea în aparat. În timpul convorbirii, el a întrebat șoptit realizatorii dacă se poate amîna startul emisiunii cu cîteva minute, răspunsul fiind negativ: deja începuse să curgă genericul. Disperat, Băsescu a făcut semn operatorului să pună camera pe realizator, pentru a mai ciupi măcar cîteva secunde cu urechea lipită de telefon, astfel că, în timp ce emisiunea începuse, el încă asculta la aparat.
Nimeni nu a aflat, pînă la finalul emisiunii, cine era la telefon și de ce era atît de important apelul pentru fostul președinte. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. […] Inpolitics, care citează surse din postul public de televiziune, înainte de a intra în emisiune fostul […]

  2. […] Inpolitics, care citează surse din postul public de televiziune, înainte de a intra în emisiune fostul […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998