CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Basescu: ”Ridzi nu trebuie exclusa din PDL pentru ca e bolnava”

0 comentarii / 1592 vizualizări / 16 decembrie 2010

În sînul puterii, corupția se tratează cu medicamente, cam așa sună, în traducere, o declarație șocantă făcută azi de Traian Băsescu pentru Hotnews. El a declarat, nici mai mult, nici mai puțin decît că Monica Ridzi nu ar trebui să fie exclusă din PDL pentru simplul motiv că e bolnavă.

Întrebat cum comentează propunerea Monicăi Macovei, privind excluderea din PDL a Monicăi Ridzi, președintele Băsescu a declarat ”Nu m-as pronunta pe lucruri care nu sunt esentiale in momentul de fata din punctul meu de vedere. Pana la urma, daca din punct de vedere politic corect era sa se aprobe extinderea anchetei, cand ai un om cazut, bolnav, sa mai faci gesturi inutile mi se pare putin deplasat”.
Altfel spus, e inutil ca Ridzi să mai fie exclusă din partid, odată ce e suferindă. Șeful statului a mai punctat că votul anti-percheziție dat de pedeliști a fost unul sentimental: ”Ei stiu, sunt colegi cu Monica Ridzi, stiu ca a avut o nastere dificila, cu un copil care are probleme de sanatate extrem de grave, ca ea insasi are probleme de sanatate extrem de grave. Si in loc sa aiba capacitatea de a se ridica deasupra acestor lucruri, au ramas la nivel jos”.

Nu în ultimul rînd, Băsescu a mai declarat că percheziția cerută de procurori și respinsă de deputați nici măcar nu era una serioasă: ”Am dubii serioase ca perchezitia informatica era foarte serioasa, dar era o solicitare a parchetului”. Uitînd, probabil, de neutralitatea postului său, Băsescu a dezvăluit, totodată, că după vot a sunat la pedeliști să îi întrebe de ce au procedat astfel: ”Eu am sunat imediat seara: „De ce ati facut acest lucru?”. Si am primit niste explicatii care, ma rog…”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998