CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Băsescu: România ar face mare greşeală să primească cetăţeni despre care habar nu are

2 comentarii / 2650 vizualizări / 4 septembrie 2015

Fostul preşedinte Traian Băsescu susţine că România ar face o mare greşeală dacă ar ceda şi ar accepta pe teritoriul său refugiaţi, ”oameni despre care nu ştie nimic”, susţinând că ”atunci când eşti şef de stat în loc de inimă trebuie să ai uneori o piatră”.

”Nu sunt un om fără suflet, îi văd şi eu cât de chinuiţi sunt, dar când eşti şef de stat în loc de inimă trebuie să ai uneori o piatră. Noi trebuie să ne menţinem propria noastră procedură. Noi nu avem de ce să primim artificial 1.700 sau 7.800 de cetăţeni despre care habar n-avem care este felul lor de a fi. Intrăm în zona unei chestiuni majore de securitate pentru Uniunea Europeană şi avem obligaţia să distrugem capacităţile de transport peste mare înainte ca ele să plece de la cheu, când nu au oameni pe ele”, a declarat Traian Băsescu, potrivit Mediafax, la Digi 24.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Daca, Doamne fereste, refugiatii cauta gazduire si mancare in casa din Mihaileanu? Ce sa le oferi? Dosare?

  2. Mi-a placut chestia cu sufletul.Cat de mult a apelat la el,cand a prezidat taierile de salarii si pensii ! Sau cand cu necazurile silfidei buzoiene..Oricum omul e permanent in prim plan.Stie de toate.Sfatuieste in toate.La nevoie si insulta.Asta ii e stilul.De 10 ani ! Oare nu e de ajuns ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998