CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Băsescu: Românii sunt minţiţi zilnic, fete cu ochii cât cepele vorbesc de bănişorii oamenilor

0 comentarii / 1748 vizualizări / 25 noiembrie 2010

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, azi, la BNR, că românii sunt minţiţi zilnic, „fete rujate, cu ochii cât cepele” spunând cum se reduc salariile şi trebuie salvaţi „bănişorii” oamenilor, şeful statului precizând însă că aceştia sunt bani pe care România nu îi produce şi nu îi poate plăti.

„Românii sunt păcăliţi zilnici, sunt minţiţi. O să vedeţi fete rujate, cu ochii cât cepele: «se reduc salariile, să le aducem banii, bănişorii lor». Bănişorii acestor oameni sunt bani pe care nu-i producem, îi împrumutăm pentru a-i plăti. Nu putem să ne lăsăm păcăliţi la nesfârşit de iluzii. Atunci, avem obligaţia să ne optimizăm costurile în sistemul sanitar, unde a crescut alocarea în ultimii 10 ani de cel puţin 4-5 ori. Rezultatul: datorită proastei gestionări, un sistem de sănătate mai slab decât acum 10 ani, mai puţin performant”, a afirmat Băsescu, citat de Mediafax. Şeful statului a mai declarat că românii trebuie să se obişnuiască „să muncească bine ca să trăiască bine şi să trăiască mai puţin bine dacă muncesc mai puţin bine”.
„Lansez un mesaj către politicieni, un mesaj de ultim apel, pentru că la anul s-ar putea să fie prea târziu: fiţi responsabili. Nu mai putem cheltui excesiv, cât am cheluit pe vremea de bum imobiliar şi de consum exagerat”, a spus şeful statului.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998