CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Basescu s-a intilnit totusi cu Obama

0 comentarii / 1406 vizualizări / 14 septembrie 2011

Preşedintele Traian Băsescu şi preşedintele SUA, Barack Obama au purtat discuţii, marţi, la Casa Albă, în prezenţa vicepreşedintelui american Joe Biden, la o parte a întâlnirii fiind prezenţi reprezentanţi ai delegaţiei României, în frunte cu miniştrii Oprea şi Baconschi.
Oficialii români prezenţi care au fost prezenţi la o parte a întâlnirii preşedintelui Băsescu au fost ministrul Apărării, Gabriel Oprea, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, secretarul de stat în MAE Bogdan Aurescu, şef al echipei de negociere a acordului semnat marţi cu SUA. Partea americană a fost reprezentată de preşedintele Obama şi de vicepreşedintele Biden.

Ulteriror, discuţiile au continuat într-o formulă restrânsă, între preşedintele Traian Băsescu, preşedintele Barack Obama şi vicepreşedintele Joe Biden.

Surse din delegaţia română declarau pentru Mediafax că întâlnirea dintre preşedintele american, Barack Obama şi preşedintele român, Traian Băsescu, a durat 25-30 de minute, fiind urmată de o discuţie tete-a-tete a şefului statului român cu vicepreşedintele SUA Joe Biden.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998