CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Băsescu și Antonescu la unison: ”Să fie o alianţă anti-PSD”

2 comentarii / 2501 vizualizări / 5 mai 2014

Preşedintele Traian Băsescu afirmă că este „absolut de acord” cu ideea avansată de Crin Antonescu privind o coaliţie anti-PSD, care să blocheze accesul social-democraţilor la funcţia prezidenţială.

Întrebat ce părere are de ideea lui Crin Antonescu referitoare la o coaliţie anti-PSD, Traian Băsescu a precizat, conform Mediafax, că nu ştie declaraţia, dar, dacă preşedintele PNL „a făcut asemenea afirmaţii sincer, eu sunt absolut de acord cu el, pentru că miza aici nu mai este nici Crin Antonescu, nici Ungureanu, nici Elena Udrea, miza alegerilor prezidenţiale este România”. Întrebat dacă rămâne valabilă dorinţa de a fi prim-ministru, preşedintele a precizat să se poate discuta, dar „ideea nu este populară”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Mi-e „dor” de cretinul de @perseverant; tare mi-as dori sa-l intalnesc fata-n fata. Chiar daca sunt mai multi, comunistoizi cacanari. Da-i rezolva Mandea.

    • perseverent comenteaza zilnic pe site-ul pesurse.ro, evident laudand psd si purtandu-se foarte arogant. e mare pesedist , cred ca are vreo functie babana pe la ei. pe scurt, un gunoi.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998