CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Basescu si Boc ar putea decide remanierea miercuri

0 comentarii / 1393 vizualizări / 29 august 2010

Grupurile parlamentare ale PDL se vor reuni pe 1 septembrie pentru o întâlnire cu primul-ministru, fiind posibil să vină şi preşedintele Traian Băsescu, şedinţa având ca obiectiv analiza miniştrilor pe obiectivele asumate, a declarat, azi, deputatul PDL Sulfina Barbu.

„PDL a acceptat propunerile de austeritate ale Guvernului, a sprijinit în Parlament acest guvern, acum trebuie să vedem rezultatele. Grupurile parlamentare ale PDL se reunesc pe 1 septembrie, atunci aşteptăm şi analiza primului-ministru şi probabil că va veni şi preşedintele Traian Băsescu. Cred că pe 1 septembrie se vor reuni parlamentarii democrat-liberali, nu mai târziu”, a precizat Sulfina Barbu pentru Mediafax.

Ea a arătat că fiecare ministru trebuie evaluat după două criterii clare şi anume mersul reformelor în domeniul de care răspunde şi respectarea angajamentului că până la 1 septembrie să reducă cheltuielile din minister.

„Toate acestea trebuiau făcute până la 1 septembrie, nu planificate pe hârtie că vor fi făcute cumva, cândva. Dacă am acceptat că vom pierde pentru moment din simpatia oamenilor, trebuie, cred eu, să avem garanţia că acest lucru nu este în zadar, că reformele se fac şi nu se planifică pentru o dată ulterioară”, a precizat Barbu.

Ea a evitat să precizeze care sunt miniştrii care ar trebui remaniaţi, motivând că nu are toate datele necesare pentru a face o asemenea evaluare.

„Nu vreau să-mi spun o opinie până nu văd analiza”, a adăugat Sulfina Barbu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la începutul lunii august, la postul public de televiziune, că la 1 septembrie se va face o analiză a Guvernului, cu „grupuri parlamentare”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998