CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON UP

Basescu si guvernantii lui Dragnea: ride ciob de oala sparta

2 comentarii / 3278 vizualizări / 28 ianuarie 2018

”Dragnea şi PSD se pregătesc să pricopsescă România cu un guvern în care sunt destui oameni cu probleme penale. Dar asta nu i-a ajuns lui Dragnea. Ține să ne pricopsească şi cu un analfabet la Educație. Este prea mult. Dragnea, ia-ți analfabetul la partid! Dar nu ne pricopsi cumva cu groparul educației, numita Cati Andronescu, pentru că, vorba din popor, să te ferească Dumnezeu de prostul harnic!” a scris fostul președinte, ieri, pe Facebook.

Atacul lui Băsescu la studiile celor din guvern e cel puțin hilar, dacă ne gîndim la ”înaltul” nivel de pregătire al celor promovați în funcții și demnități grele în mandatele fostului președinte.
Începînd cu propria fiică, trimisă în parlamentul european cu o pseudo-diplomă universitară americană, care era, de fapt, recunoșterea unui stagiu scurt și pînă la ditai ministrul Turismului care nu știa ce și cum e cu Norvegia. Ori pînă la ministrul de Interne Traian Igaș, absolvent de facultate privată la distanță, la 40 de ani, ori ministrul Tineretului, Monica Ridzi, fostă dansatoare la bară și cu CV-ul împănat cu vreo 5(cinci) facultăți distincte, toate absolvite de la mare distanță, ori parlamentari PD care erau la bază dresori de cîini, electricieni, chelneri, fochiști șamd. Vorba aia, rîde ciob de oală spartă. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Să nu.l uitam si pe cel care.a păstorit CCR, distinsul domn Zegrean

  2. Pai ASTA nu avea dosar penal cand a candidat in 2004 la presedintie !!!???? Va rog nu mai populati spatiul public cu acest individ, fost JUPAN al Romaniei

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998