CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Basescu: ”Tineretul are nevoie de cluburi”

8 comentarii / 3926 vizualizări / 3 noiembrie 2015

Fostul președinte Traian Băsescu se declară împotriva închiderii cluburilor de noapte și sugerează introducerea unui sistem de credite garantate de stat pentru modernizarea acestora.

”Tineretul are nevoie de cluburi. Prima reacţie a autorităţilor este să le închidă. Greşit. Plecînd de la comanda socială ele trebuie să existe. Soluţia este finanţarea modernizării acestor cluburi cu credite garantate de stat, la fel ca la prima casă. Dacă le vom închide cluburile ce alternativă dăm tinerilor pentru petrecerea sfîrşitului de săptămînă mai ales iarna? Credeţi că vor umple sălile de teatru?
Nu vreau să-mi imaginez cît de riscante ar fi nişte cluburi clandestine.
Sunt convins că Guvernul României poate da o soluţie inteligentă pentru prezent şi viitor. Tinerii au nevoie de cluburi” scrie fostul președinte pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Da, cred ca vor umple salile de teatru, de cinema, salile clasice de concerte, adica vor cheltui bani albi si nu bani negri pentru patronii de cluburi, ascunzatori de prostitutie, trafic de droguri, promiscuitate. Va fi in beneficiul artistilor care vor performa in siguranta, cu mai mare vizibilitate si nu vor depinde de aranjamentele subterane ale unor impresari condamnati sa lucreze la negru. Altminteri, Basescu n-are decat sa ia drumul bodegilor din porturile care-l asteapta. Oare nu-i ajunge ca ne-a pricopsit cu pupaza cea mica europarlamentar si cu cea mare „garant al legii”? Cat de jos ii mai permitem sa coboare standardul societatii? Atat de jos?

 2. Da, da, da si de bordeluri, au nevoie, au nevoie, sigur, sigur…..

 3. Basescu crede despre tinerii din Romania ca o merita pe EBA europarlamentar. Despre asta e vorba. Si asta spune tot

 4. Dotarea precara a salilor zise de spectacol din pretinsele cluburi nu e de azi,de ieri.Omul era frecvent vizitator si utilizator,dar n-a aflat numic,despre asta timp de un deceniu,cel putin ? Si acum miroase un nou prilej de venituri cu „baietii”sai,care din familie,care – mai ales – din afara ei.Nana sta dovada de spiritul profitabil al ex-presedintelui.Parca il vad,nou primar al Capitalei cu asemenea initiative !

 5. De carciumi si bodegi are nevoie tineretul studios, nu de teatre!
  De locante ca sa poata trage pe nas rasinile basiste, nu va e clar?

 6. De aia a ajuns Romania unde a ajuns, ca in loc ca romanul sa mearga la Biserica, merge la locurile satanei. De ce sa fie romanul moral si induhovnicit, cand poate fi un sclav al sistemului antihristic? Daca poporanul s-ar fi rugat lui Dumnezeu sa-i dea un conducator credincios, patriot si capabil, i l-ar fi dat, dar asa s-a pricopsit cu alde Basescu si Iohannis, specimene aidoma lui. Ce poate aduce bun „revoltele” cand ele sunt indreptate impotriva Bisericii Ortodoxe si a lui Dumnezeu? Nimic bun, ci numai rau. Si de MULT rau vom avea parte, pana le va veni mintea la cap.

 7. . . nu merge la biserica, atunci cand vrea sa se intalneasca cu oameni, camarazi,
  la ore mai tainice – exista ore pentru teatru, pentru biserica, pentru iubire – sa ne-aducem aminte ca intaii crestini se intalneau in catacombe, (de teama autoritatilor), dar nu ca sa defuleze trairi neintelese, pierduti in inconstientul colectiv, ci, lucizi si calzi, in comuniune de ganduri si sentimente – tineretul viguros poate invoca cel putin priceperea stramosilor de a gasi cele mai bune cai de a se exprima si de a fi ei insisi.

 8. Poate si altfel spus, tinerii sa se inspire evocand strabunii si modul lor de a se bucura; prin acele petreceri, sarbatori si sezatori .. si-n jurul focului te poti aduna dar tot in aer liber, – intelegem cu mintea de acum, sa poti avea control chiar daca gandurile zboara liber spre inaltul cerului. ..

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998