CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Basescu: TVA trebuie „data inapoi jos”, iar pensiile trebuie impozitate

0 comentarii / 1445 vizualizări / 11 iulie 2010

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, în comuna nemţeană Doljeşti, unde localnicii i s-au plâns de creşterea preţurilor, că TVA „trebuie dată înapoi jos”, iar pensiile trebuie impozitate.

În timpul vizitei preşedintelui Traian Băsescu în comuna nemţeană Doljeşti, localnicii s-au plâns de creşterea TVA, de reducerea ajutorului de şomaj şi a indemnizaţiei pentru persoanele cu handicap, iar preşedintele le-a răspuns că pe lângă acestea vor trebui impozitate toate pensiile.
O bătrână i s-a plâns preşedintelui că are pensie mică şi l-a rugat să nu se taie pensiile. „Nu se vor tăia, se vor impozita”, a spus Băsescu. Femeia i-a mai spus preşedintelui că nu are din ce să trăiască şi că s-a scumpit şi pâinea. Preşedintele i-a spus că pâinea s-a scumpit din cauza creşterii TVA.
„TVA trebuie dat înapoi jos”, a răspuns Traian Băsescu, citat de Mediafax. Preşedintele Traian Băsescu s-a aflat, sâmbătă, pentru o oră în localitatea nemţeană Buruieneşti (comuna Doljeşti), afectată de revărsarea râului Siret, unde a vizitat şapte gospodării din două locaţii grav afectate de inundaţii. Traian Băsescu a declarat, joi seară, la TVR, că există o dificultate în relaţia sa cu Guvernul plecând de la faptul că nu poate accepta ideea că se spune că trebuie reduse cheltuielile cu salariile şi cu personalul şi, de fapt, aceste cheltuieli cresc.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998