CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Basescu: Zvonul cu Patriciu premier a fost lansat de oamenii lui, pe bani

0 comentarii / 1521 vizualizări / 23 august 2011

Preşedintele Traian Băsescu a infirmat ieri zvonurile potrivit cărora l-ar putea desemna pentru funcţia de premier pe omul de afaceri Dinu Patriciu, și a acuzat că acestea au fost lansate de oameni plătiți chiar de magnat.

„Luaţi slugoii ăştia de pe la televiziuni care sunt obişnuiţi să primească bani de la el şi întrebaţi-i când le-a dat dispoziţie să lanseze zvonul ăsta. Sunt sătul de flaşnetele pe bani şi ale lui Dinu Patriciu şi ale lui Voiculescu şi ale lui Ghiţă şi ale lui Vântu. Lăsaţi-i Dumnezeului! Cum vă imaginaţi că este posibil să faci o asemenea desemnare?”, a afirmat Băsescu, într-un interviu acordat TVR, citat de Agerpres, întrebat cu privire la zvonul potrivit căruia omul de afaceri Dinu Patriciu ar putea fi numit prim-ministru.
Şeful statului a susţinut că n-a avut nimic niciodată cu Dinu Patriciu, ci că acesta şi jurnalistul Sorin Roşca Stănescu ar fi pornit o „bătălie” în numele unei păreri a lor că el ar fi trimis în instanţă dosarul omului de afaceri. „Dosarul lui Dinu Patriciu era la Parchet înainte de a veni eu preşedinte. Că au vrut, probabil, prin scandal şi presiune publică, să mă facă să opresc acest dosar, iarăşi au bătut la o uşă închisă. Eu n-am intervenit pentru niciun dosar, nici pentru politicieni, nici pentru alte persoane, nici să li se facă, nici să nu li se facă dosare”, a afirmat Băsescu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998