CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bataie pe functii in PNL inaintea congresului

2 comentarii / 5671 vizualizări / 10 iunie 2014

Filialele PNL din regiunea Sud, cumulând 17 organizaţii liberale, revendică pentru congresul partidului 10 funcţii de vicepreşedinte din cele 15 alese, dar şi poziţia de secretar general.

Preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a avut luni seară o întâlnire cu liderii filialelor liberale din regiunea Sud. După discuţia cu preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, liderii a 17 organizaţii PNL, majoritatea din regiunea Sud, intenţionează să susţină împreună la congresul extraordinar de la finalul lunii candidaţi care să adjudece 10 funcţii de vicepreşedinţi executivi din cele 15 care sunt alese. Cele 17 filiale ale PNL beneficiază, conform Mediafax, de sprijinul şi al altor organizaţii din ţară, din Moldova şi Ardeal, susţin sursele citate. Sursele citate au precizat că filialele PNL din Sud intenţionează să susţină şi un candidat care să fie propus pentru poziţia de secretar general. În urma discuţiilor de luni cu Iohannis s-a convenit că alegerea secretarului general al PNL se va realiza după congresul partidului, optându-se pentru varianta în care acesta este propus de preşedintele PNL şi validat de Biroul Politic Naţional. Iniţial, Iohannis anunţa că doreşte ca inclusiv funcţia de secretar general să fie aleasă la congres. Cei interesaţi de această poziţie ar fi liderul PNL Ilfov, Marian Petrache, şi liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu. Pe de altă parte, deputatul PNL Ludovic Orban, care şi-a retras candidatura la şefia PNL anunţând că îl sprijină pe Iohannis, riscă să rămână fără susţinere pentru a ocupa vreo poziţie de conducere în partid.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Nu contest etlcfeee in cascada. Am vrut doar sa semnalez ca unii descopera ca daca statul reduce salariile atunci statul incaseaza mai putine impozite pe acele salarii. Atata zic Iohannis Co. Restul este perfect adevarat, dar domnii respectivi nu au reusit sa ajunga pana acolo cu rationamentul, sau au considerat ca nu suntem vrednici de a le asculta rationamentul pana la capat.

  2. screens were packaged well and arrvied in excellent condition. Fit and finish is very good. Wood stain color is accurate compared to image shown on vendor web site. Hardware is solid and servicable but I would rate it a three on a scale of 1-5. Would purchase again.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998