CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Batalia de la Vulturesti

0 comentarii / 1646 vizualizări / 15 iulie 2010

Victor Ponta, presedintele PSD, a anuntat, miercuri seara, la Sinteza Zilei, ca urmeaza sa se deplaseze in comuna Vulturesti, unde, dupa cum a precizat senatorul PD-L, Mircea Andrei, “care a facut o mare avere, nu se stie de unde si cum”, incearca sa impuna, cu forta, un nou primar. Oare ce se intampla? Cum s-a ajuns in situatia ca un ditamai presedinte de partid sa anunte o batalie cu un senator PD-L, tocmai in comuna Vulturesti, Arges, de langa Campulung? Care este miza?
Locul de primar a ramas vacant. Duminica se alege fruntasul comunei. Sunt 2260 de votanti. Dintre care, asa cum se intampla de obicei, se vor prezenta, probabil, ceva mai mult de jumatate. Sa spunem 1500 de locuitori ai comunei. Pentru voturile lor se bat un domn Ghitescu, de la PSD, cu experienta de viceprimar si un domn Posirca, de la PD-L. O fi si un candidat PNL, dar acolo nu se pune.
Senatorul PD-L, Mircea Andrei, a facut, zilele trecute, vraiste mare in localitate, depunand si o plangere penala, prin care pretinde ca reprezentanti ai PSD au distribuit locuitorilor din comuna, sub forma de mita electorala, cizme de cauciuc si ciorapi, obiecte care erau destinate sinistratilor din zona Prutului. Reprezentantii PSD acuza o inscenare si o minciuna.
Scandalul este atat de mare, incat, in batalia de la Vulturesti, tabara social-democratilor va fi condusa de insusi Victor Ponta. Nu m-as mira, ca din cer, tot in acest week-end, sa coboare, ca din intamplare, si Zeus calare pe elicopterul prezidential. (Sorin Rosca Stanescu-www.sroscas.ro)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998