CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Batalia escaladeaza, gruparea Orban maraie catre Iohannis: ”Flutura mirajul celor 80 de miliarde de la UE”

2 comentarii / 3294 vizualizări / 8 august 2021

”Ludovic Orban s-a prezentat în fața membrilor liberali, care îl cunosc de ani de zile, cu propria viziune despre PNL și ce trebuie să facem pentru România în următorii ani, cu o clarificare doctrinară liberală conservatoare a partidului pe scena politică, cu un angajament ferm pentru susținerea primarilor și a președinților de Consilii Județene pentru proiectele de dezvoltare locală, cu garanția unității partidului in susținerea unei coalitii de guvernare în care PNL este principalul partid de guvernare, cu strategia de a păstra partidul la guvernare în următorii ani, cu o viziune economică de dezvoltare a României, bazată stimularea capitalului românesc și pe investiții pentru cresterea calității vieții românilor.
De cealaltă parte, am văzut fluturat doar mirajul celor 80 miliarde de Euro de la UE, deși încă nu suntem pregătiți așa cum trebuie pentru atragerea acestor fonduri și timpul nu curge în favoarea noastră, combinat cu promisiunea unor 8 ani de guvernare liberală, deși această dorință depinde chiar de rezultatul Congresului PNL din 25 septembrie(…)
Inchei, dragi liberali, și vă indemn să nu va fie frică, Orban câștigă!” scrie pe Facebook unul dintre marii apropiați ai lui Orban, liberalul Ionel Dancă. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Le doresc tuturor nazistilor sa se sfisie intre ei pina ce, pe strazi, vor fi valuri de singe negru, asa cum le curge prin vene !!

  2. Bagaoar pula-n măicuțele care i-au adus pe lume de avortoni ratați a-ți distrus România,cum morții ma-mi voastre după ce PSD-ul a lăsat tara cu creștere economică, a majorat salarii, pensii, alocațiile copiilor jegoșii de pensionari și salariații bugetari a-ți votat un nazist, încă, 2 mandate,și gunoaie neonanisto-nazisto-horthiste să guverneze țara? Va place cum o fac? Să va fie de cap pana m-o durea pe mine, futu-vă-n gură morți gunoaie trădătoare!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998