CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Batalia pe electorat: Vadim declanseaza atacurile grele la DD

0 comentarii / 1505 vizualizări / 5 august 2010

Corneliu Vadim Tudor incepe sa ia in serios amenintarea venita dinspre Dan Diaconescu si al sau ipotetic partid, astfel ca liderul PRM se pune pe treaba. In consecinta, in editia de azi a ziarului propriu, este declansat un atac de o duritate fara precedent la adresa lui DD, altadata un ziarist preferat al lui Vadim, acum acuzat de jocuri murdare si de viata sub spectrul puscariei.

”Micul parvenit caracalean s-a visat din cioara, vultur”
Ziarul ”Tricolorul”, al sefului peremist, Vadim Tudor, denunta un presupus un troc OTV-Cotroceni, o intelegere de culise conform careia presedintele Traian Basescu castiga un post de televiziune, iar magnatul Diaconescu scapa de spectrul puscariei.
“A devenit evident că există un troc între Traian Băsescu şi Dan Diaconescu. Primul are nevoie de un post de Televiziune şi de o diversiune care să mai distragă atenţia populaţiei de la catastrofa care o paşte – al doilea încearcă, disperat, să scape de o nouă arestare, care se va solda şi cu pierderea uriaşei sale averi. Vor da chix şi unul, şi celălalt. Cu un plus de rateu pentru bruneţelul din Caracal, care, prin jocul acesta murdar, îşi face praf şi postul de Televiziune, la care nu se mai uită nici măcar cei de la CNA. Penibil sfîrşit pentru micul parvenit caracalean care, din servitor, s-a visat, pentru o clipă, stăpîn: din cioară – s-a visat vultur. Dar, iată cum ar arăta un Guvern dirijat, prin absurd, de fostul prieten intim al şerpoaicei Pamela: Elena Udrea – prim-ministru, Tolea Ciumac – ministrul Justitiei, Naomi – ministru de Interne, Sexy Braileanca – ministrul Sanatatii, Roxy Manelista – ministrul Culturii, Iosipescu Zambra – ministrul Apararii si Mohammed Abu Bakr – ministru de Externe”, avertizeaza publicatia peremista. Reamintim ca, de ani de zile, Vadim Tudor are o relatie foarte apropiata cu Diaconescu, cel care l-a gazduit de nenumarate ori in vremurile cind seful PRM era boicotat la alte posturi, apelativul dragastos cel mai des folosit de Vadim la adresa sefului OTV fiind ”soricelul Danut”. (R.Gheorghe)

UPDATE

Durul atac pe care Vadim Tudor l-a declansat astazi impotriva lui Dan Diaconescu s-ar mai explica, potrivit unor surse de la varful PRM, si prin faptul ca ex-peremistul Dorel Vulpoi, ofertat de seful otevist pentru o functie in viitorul Comitet Executiv al Partidului Poporului, incerca sa atraga o serie de peremisti spre noul partidulet anuntat de Diaconescu. Mentionam ca Dorel Vulpoi, care a condus o perioada organizatia de tineret a PRM, a fost dat afata din partid in aprilie 2010 pe motiv de insubordonare fata de conducerea partidului.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998