CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Batalia pe sectia speciala – Tariceanu: ”Mai rasfirati, baieti, ca bate la ochi”

6 comentarii / 2719 vizualizări / 25 iunie 2019

Președintele ALDE și al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, atacă la baionetă, întyr-o postare pe Facebook, adversarii secției speciale de investigare a magistraților, afirmînd că ea îi deranjează doar pe cei care altădată subjugau Justiția prin dosarele făcute de DNA judecătorilor. Tăriceanu face o interesantă analogie a sistemului întreținut la noi în ultimii ani cu situația din romanul distopic ”Portocala mecanică”.

”Văd o agitație neobișnuită în anumite zone după ce Comisia de la Veneția a opinat că există neclarități în procesul de numire și funcționare a Secției speciale de investigare a magistraților. Poate membrii comisiei or fi având unele semne de întrebare, dar voi, apărătorii vechiului sistem, sigur nu aveți.

Vă prefaceți că nu știți de ce s-a înființat această secție. Vă reamintesc eu, pe scurt: pentru că, atunci când de anchetarea magistraților se ocupa DNA, aveam parte, în fapt, de o amplă operațiune de confecționare a unor dosare pentru șantajarea instanțelor de judecată. Când Secția s-a înființat, la DNA dospeau pentru vremuri „oportune” peste 4.000 de dosare pe numele unor magistrați. Când a fost momentul transferului acestor dosare la noua secție, același DNA a clasat mai mult de jumătate dintre ele. Dovadă clară că erau ținute doar ca metodă de șantaj. Pe atunci era totul în regulă, nu-i așa, pentru că doamna Kovesi și acoliții ei aveau drept de viață și de moarte asupra Justiției, punând pumnul în gură judecătorilor și forțându-i să danseze în câmpul tactic după muzica serviciilor.

Acum când avem o secție dedicată anchetării magistraților, o secție complet independentă și plasată sub autoritatea CSM, garantul independenței justiției, brusc nu mai e în regulă.

Oare de ce?

Simplu: din interes, ignoranță, ori pur și simplu ticăloșie, sunteți gata să sacrificați libertatea și independența judecătorilor. Sunteți gata să faceți orice ca să îngropați greșelile – eufemistic spus greșeli – trecutului. Sau și mai simplu: din pură complicitate cu artizanii menținerii Justiției în genunchi, de ani și ani de zile.

România a devenit o imensă portocală mecanică

Comuniștii au făcut justiția cu procurorii și securiștii. Regimul Macovei-Kovesi-Băsescu a adăugat acestora arhiva SIPA, CNSAS, ANI sau interceptările ilegale ale SRI.

Șantaj, amenințări, intimidări, nu ați precupețit niciun efort. În țara lui Negulescu-Portocală, România a devenit, într-adevăr, o imensă portocală, una mecanică, exact ca în romanul lui Burgess. Naturală și colorată la exterior, dar ascunzând sub coajă un imens și tenebros mecanism de mare precizie – mecanismul dictaturii statului paralel cu sprijinul neprețuit al procurorilor.
De asta și nu de altceva vă repugnă Secția specială, nu vă mai ascundeți pe după plop, băieți. Și mai răsfirați-vă, cât de cât, că bate la ochi….” scrie liderul ALDE. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. tariceanu 4 la suta mai are tupeu sa vorbeasca? ce a facut sectia speciala (SS) pana acum? a anulat apeluri dna in cazurile ghita, hrebenciuc si alti pesedisti. total anticonstutional. dar cine sa conteste ordonanta la ccr? gunoiul de ciorbea sau proasta grasa weber? SS salveaza pesedistii, pentru asta e creata.

  • Ce relevanță are procentul raportat la milioanele STS în raport cu adevărul pe care îl afirmă?
   Voi nu sunteți niște securiști proști grămadă, niște zoaie muiste și zdrențe ordinare în procent de 99%, sunteți pur și simplu securiști proști grămadă, zoaie muiste și zdrențe ordinare.

 2. @asd sinucide-te dracului odata, dobitocule ca doar consumi oxigenul de pomana! Cat de imbecil poti fi sa debitezi asemenea ineptii? Daca esti pe statul de plata al cuiva, atunci ala e mai imbecil ca tine! Te-a scapat mama ta in cap? Ti-ai prins capul in usa de la metrou? Te-a prins nevasta masturbandu-te uitandu-te la copii? In viata mea nu am vazut un cretin mai mare!

 3. Mai intai de toate invata sa scrii romaneste, retardatule!
  Dupa aia, ca sa-ti dai cu parerea trebuie sa mentionezi, punct cu punct, unde anume a gresit sectia speciala, altfel esti doar un dobitoc care emite sloganuri cretine!
  Deci pana la proba contrarie , esti doar un hastag#căcat, care mesteca idiotenii sorosiste!
  La mine-n cartier, injuratura perfecta e: ancheta-te-ar Portocala&Giluela colț cu Coldea!

 4. Prin infiintarea SSIM, mafiotii au pierdut controlul asupra judecatorilor, care nu mai pot fi santajati cu dosare penale.

  • SSIM va fi bună abia după ce SRI va dobândi controlul total asupra procurorilor de acolo.
   Deocamdată nu e bună.
   Și alta era să te prezinți în câmpul tactic cu rechizitoriul victimelor abuzurilor securiste, însoțit de plicul galben cu numărul dosarului deschis pe numele celor din complet.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998