CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9725 RON UP | 1 USD = 4.5419 RON UP | 1 GBP = 5.7376 RON UP

BBC: Gunoiul britanic exportat in Romania si ars linga Bucuresti

5 comentarii / 3084 vizualizări / 9 decembrie 2021

O investigație a BBC difuzată azi scoate la lumină modul în care deșeuri britanice sunt transportate ilegal în România și aruncate într-o groapă de gunoi lîngă București, unde sunt arse. Între produsele arse se numără frigidere vechi, cuptoare cu microunde, cabluri electrice șamd, materiale care poluează dramatic prin incinerare aerul Capitalei și al regiunii în ansamblu.

Autoritățile române spun că transporturile, etichetate drept bunuri second-hand, ar fi doar niște gunoaie fără valoare destinate depozitului.
Din acest transporturi ilegale de deșeuri pot fi obținute milioane, mai punctează BBC, – pentru că este mai ieftin să trimiți gunoiul în străinătate decât să plătești pentru a le elimina în Marea Britanie conform normelor legale de mediu. BBC mai amintește că guvernul României a cerut Marii Britanii să facă mai mult pentru a stopa aceste transporturi clandestine. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. ADICA NU SE STIE CINE ADUCE DESEURILE AICI?! AVEM SERVICII SECRETE DE SE CALCA SI PE CHILOTI NU DOAR PE BOMBEURI…DACA SI-AR FACE TREABA ROMANIA NU AR FI GHENA….APROPO DE PROPAGANDA PENTRU O PITI…GHENA DE GUNOI ESTE PERMISA SAU UMPLUTA DE ACESTI DROGATI SI TICALOSI CARE SPURCA TOT CE ATING….AM UITAT…SERVICIILE SECRETE SE OCUPA CU VACCINAREA …vaccina-i-ar Ceausescu pe toti…

    • Bravo, boss! Ca bine ai zis… sa ma pis pe Marea Britanie, toate tarile din Europa care fac asta si pe Uniunea Europeana… aaa… si sa ma pis si pe serviciile pisatului secret si pe toti jegosii muisti care permit asta!

      • Boss, e multa strategie aici! „Serviciile” iohaniste ridica o perdea de fum (creata de rromii cocalari din sintesti) ca sa nu ne nimereasca racketele hipersonice rusesti! Costuri de aparare zero, eficienta maxima! Si uite cum Iohannis a facut ca tot programul rusesc sa fie de fapt un pistol cu ! Weekend placut boss!

  2. Cum trec granita coloniei aceste gunoaie? Ce fac garda de mediu, sri-ul? Nu mai prididesc cu afacerile personale in loc sa faca ce scrie in fisa postului. De ce nu este chemat la ordin ambasadorul marii britanii, sa i se puna gunoaiele in brate si sa le duca de unde au venit? Mai este vreun adjectiv injositor care sa nu poata fi aplicat coloniei?

  3. Ce face ambasadorul U.K.-ului?Ei na ,doarme pe caldarâm in piata Victoriei,sa păzească democrația dâmboviteană.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998