CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Bear Grylls: Zelenski s-a temut că vreau să-l otrăvesc cu ciocolată

7 comentarii / 3262 vizualizări / 27 martie 2023

Aventurierul și realizatorul TV Bear Grylls a dezvăluit azi, într-un interviu pentru Good Morning Britain, un incident de securitate petrecut în timpul vizitei sale la Kiev, în decembrie anul trecut, cînd a fost suspectat că ar putea să-l otrăvească pe președintele Ucrainei.

Fostul soldat SAS, în prezent aventurier, a fost în Ucraina anul trecut, filmând un documentar despre Zelensky pentru Channel 4. Incidentul a avut loc la începutul lunii decembrie, când s-a întâlnit cu președintele la Kiev pentru un interviu și i-a oferit o bucată de ciocolată cu lapte Cadbury – un brand britanic vechi de 200 de ani – în timpul convorbirii.

În acel moment, dispozitivul de securitate al președintelui ucrainean Vladimir Zelensky s-a temut de o tentativă de otrăvire, a dezvăluit azi prezentatorul TV în timpul unui interviu pentru Good Morning Britain, conform Russia Today.
„Când i-am oferit-o (ciocolata n.n.) lui Zelensky, unul dintre băieții lui a intervenit și i-a spus că nu ar trebui să-l mănânce”, și-a amintit Grylls. „Am spus: „Ok, voi gusta eu primul, să arăt că nu vreau să-l otrăvesc”, și am râs cu toții. Le-am dat și băieților de la securitate, pentru că tuturor le place un pătrat de lapte cu lapte, nu?” a mai spus realizatorul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. caci jeguri pe roluri ca Zelensky sunt peste tot!

 2. apropos:
  zilele astea maxtor a inteles care e differenta intre limba rusa si lb. ucraineeana:
  -e ca de la limba romana
  la lb. vb. de tzigani!

  (reamintim ca in „capra cu 3 iezi”
  lupu isi pilea dintzii
  ca sa vb. ca capra cu iezii)

  • Corect .
   Numai ca intre țiganii si ucrainieni este o mare diferența, țiganii nu sunt asemeni ucrainienilor criminali stalinisti impotriva umaniatii

 3. Belenski ala merita o cociolata din CACAT.

 4. Hotii se tem de hoti si criminalii d emoarte!

 5. Ce la tampiti pe aici!

  • Esti o cioara proasta, nu? Nimic n-ai zis, ci doar te-ai prezentat ca o imbecila agramata.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998