CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Becali, ”incaltat” cu alte 6 luni de puscarie

0 comentarii / 1519 vizualizări / 27 iunie 2013

Tribunalul Bucureşti a decis azi contopirea celor trei pedepse de câte trei ani de închisoare primite de George Becali şi suplimentarea cu 6 luni a pedepsei rezultante.

Omul de afaceri urmează să execute trei ani şi şase luni de închisoare. Decizia poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti. Procurorul DNA a cerut joi instanţei care judeca cererea de contopire a celor trei pedepse cu închisoarea primite de George Becali aplicarea unui spor de pedeapsă de un an de închisoare, având în vedere infracţiunile pentru care a fost condamnat.
„Considerăm că un spor de pedeapsă este justificat şi se impune în acest caz. Tribunalul Bucureşti este prima instanţă care analizează întreaga activitate a lui George Becali. Trebuie avut în vedere pluralitatea de infracţiuni, respectiv şapte infracţiuni pentru care Becali a fost condamnat”, a spus procurorul. El a enumerat infracţiunile pentru care George Becali a fost condamnat, spunând că sunt grave şi toate sunt comise împreună cu mai multe persoane, ceea ce reprezintă circumstanţe agravante. „Ultimul motiv şi cel mai greu îl reprezintă perioada infracţională corespunzătoare faptelor din cele trei dosare. Activitatea infracţională s-a desfăşurat din 1995 până în 2009, ceea ce înseamnă 14 ani de activitate infracţională”, a mai spus, conform Agerpres, procurorul.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998