CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Becali primeste ajutoare: PNL sare la gitul lui Dincu in scandalul stadionului Steaua

3 comentarii / 1688 vizualizări / 11 mai 2022

”La aproape un an de la inaugurarea Arenei Sportive Steaua, cunoscută de către publicul larg drept Ghencea, încă nu a apărut o modalitate clară de închiriere a complexului sportiv al cărui beneficiar este Ministerul Apărării Naționale” se arată într-o interpelare parlamentară a PNL, prin deputatul Laurențiu Cazan, către ministrul Vasile Dîncu. Care deputat mai punctează că stadionul Steaua a fost construit și modernizat cu banii ministerului Dezvoltării.

”După cum se cunoaște, au existat solicitări din partea anumitor cluburi sportive, pentru a închiria arena sportivă, în vederea unor evenimente de aceasi natură precum scopul construirii acesteia. Administratorul complexului, Clubul Sportiv al Armatei „Steaua”, într-un comunicat oficial a precizat că la nivelul clubului a fost stabilită o comisie de evaluare și stabilire a modului de închiriere și punere la dispoziție a bunurilor proprietate publica, cu aproximativ șapte luni în urmă.

Fiind o construcție finanțată din bugetul de stat, întreținerea acesteia se realizează din aceasi sursă, iar blocarea închirierii arenei către entități care iși exprimă această dorință, aduce prejudicii clare de natură materială bugetului de stat” susține Cazan.

Avînd în vedere că ”aceste aspecte reprezintă subiecte de mare interes pentru poporul roman”, deputatul PNL îi cere ministrului Vasile Dîncu să spună care sunt condițiile de închiriere a Complexului Sportiv Steaua, în special a Stadionului Steaua și care sunt motivele pentru care ministrul nu vrea să dea curs solicitării echipei FCSB de a disputa meciurile echipei pe Stadionul Steaua. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

 1. pnl + Becali = love(!?)
  Or fi avand ei ceva afaceri de facut, asta e explicatia.
  Stadionul e la MAPN, daca Becali vrea ca FCSB sa joace in Ghencea, sa marce banu sau la cat teren are in Bucuresti sa si faca stadion.
  Daca nu, situatia este asemnatoare cu cea din uk. Rusii si au amintit ca Krimea e a lor si au mers sa joace meciurile acolo. pnl-u are ceva interese sa l bage pe Becali in razboi cu psd-ul. Se vad din avion, manevrele dubioase pe care continua sa le faca. Le uram sa treaca cu bine pragul electoral la urmatoarele alegeri!

  • Scandalul Steaua a început din momentul în care securiștii armățari au vrut să-l usuce pe Becali de bani.
   A plecat Becali de pe Ghencea, stadionul a fost îngropat instant.
   Securiștii armățari au făcut un stadion nou cu banii tuturor prostovanilor din România, au inventat și o echipă finanțată din banii tuturor prostovanilor din România în ideea că îl vor usca la un moment dat pe Becali.

   Gigi, oricât de oier a fost și oricât de prost a ajuns, e câteva clase peste securiștii armățari care fut în continuare banul public în uralele prostovanilor din România.

 2. Pentru ca, dupa Ghiolbanis si Petrov, Fecali Cacareaza este cel mai scirbos personaj din Romania.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998