CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Berceanu: Interesant de urmărit ce se va întâmpla cu PDL sub actuala conducere

0 comentarii / 1423 vizualizări / 17 mai 2011

Preşedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu, a declarat, azi, la Craiova, că va fi interesant de urmărit ce se va întâmpla cu partidul sub noua echipă de conducere.

”O să fie interesant de urmărit ce se va întâmpla cu PDL sub actuala echipă de conducere. Îmi vine să vă spun tot felul de lucruri, dar este partidul meu şi nu vreau să spun lucruri care să îi dăuneze în vreun fel. Încerc să fac numai lucruri care să îi ajute, cum ar fi şi sondajul, chiar dacă unora nu le place, pentru că mi-au şi spus: ‘Ce domne, faci sondaje?’ Credeam că am ajutat pe cineva, pentru că nu am răspuns eu la sondajul ăla, ci 1.300 de plătitori de taxe şi impozite, potenţiali votanţi. Ce este acolo nu îmi aparţine şi de făcut nu l-am făcut eu, l-a făcut CSOP”, a spus Berceanu, într-o conferinţă de presă.

Acesta a mai afirmat că peste o lună va mai face un alt sondaj, pentru a vedea cum a primit populaţia, ”votanţii, plătitorii de taxe şi impozite, nu cei 1.400 de delegaţi de la Convenţie, ce s-a întâmplat cu PDL”.
”Dacă crede cineva că se poate conduce cu tine şi cu ai tăi la nivelul ăla de 1.400, sau cu câteva sute sau 50 de persoane, se înşală. Un partid trebuie să conducă pentru cei din afara zidurilor partidului şi nu pentru clanurile, detaşamentele, triburile din interiorul formaţiunii”, a arătat Berceanu.

Întrebat dacă se aşteaptă la ”represalii” din partea noii echipe de conducere, Berceanu a recunoscut, conform Agerpres, că ”anumite lucruri au început mai demult, de când a îndrăznit să candideze la preşedinţia PDL Dolj”.
”Probabil că au fost tensiuni aşa mai mari şi rigidităţi până când s-a terminat Congresul. Acum toată lumea este fericită, toată lumea este prim-vicepreşedinte, vicepreşedinte, nu mai este nicio problemă. Important este să fii prim-vicepreşedinte, dacă faci sau nu faci ceva după aia timp de patru ani sau poate chiar mai mult, nu mai contează. Cred că pot să întreb foarte multă lume care erau vicepreşedinţii PDL până la Convenţia asta şi sunt pd-işti importanţi care nu ştiu să îi spună nici pe jumătate din ei, jumătatea cealaltă era în beznă. Unii cred că este foarte important să ai o funcţie, că dacă ai funcţia după aia vine şi recunoaşterea, alţii consideră că dacă ai recunoaşterea nu trebuie neapărat să mai ai şi o funcţie”, a fost de părere Berceanu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998