CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Biden si-a umflat degeaba muschii, precum Iohannis: Omicron re-inchide America

4 comentarii / 2996 vizualizări / 19 decembrie 2021

”Pe măsură ce varianta omicron a coronavirusului este pe cale să devină noua variantă de lider în Statele Unite, multe școli și companii își închid porțile din cauza a ceea ce președintele Biden a prezis că va fi o iarnă a „bolii grave și a morții” se afirmă într-un material difuzat azi de postul american Fox News.

”În toată țara, școlile încep să treacă la învățarea la distanță, restaurantele își închid porțile pentru public, iar evenimentele sunt din nou anulate ca urmare a noii variante omicron a coronavirusului.

Președintele Biden a susținut anterior că va „lichida virusul” și a promis că nu va închide economia sau țara”. El urmează să iasă la rampă marți și să transmită un mesaj către țară, prezentînd pașii suplimentari care vor fi făcuți pentru a combate răspândirea virusului, mai arată Fox News. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Mesajul catre tara, il va primi de la Pfizer. De la ”prietenul lui”, Bourla. Care va suna in genul ”vaccinati-va, vaccinati-va si iar vaccinati-va, damn you”. Si va urma un scrâșnet cu dintii de jos. Isi bat joc de oameni. Omicron e un pretext. Ca sa faca ceva. Acum Pfizer, ingrijorat, va produce o doza booster-iță speciala pt OMICRON. Despre care nu stim ce identitate de gen are, ca cica a sarit peste cateva zeci de mutatii. Dar stie Fauci mai bine, asa ca vaccinatii pot dormi linistiti, ca si pana acum: vineee dozaaaaa! Vine la băiaatuuuu…!

  2. CE IMI VINE SA RAD CAND AUD CA BIDEN VORBESTE CU PUTIN….CONVORBIREA SUNA CAM ASA: BIDEU, FACI ASA, ASA, ASTA SI AIA…CA BURISHNA SI HUNTER AL TAU AU LAPTOPUL ALA IN BIROU LA F.S.B CE ZICI, FACI SAU CHEM PRESA LA O VORBA PE UNDEVA? BIDEU NU VREA SA SE STRICE CU FAMILIA SI NICI CU PUTIN…ASA CA IL LASA PE GEOANA, RADU TUDOR SI IULIAN CHIFU SA LATRE LA GARDURI…CAND TE CHEAMA ROBINETTE, PRECIS TAC-TU ERA MULT MAI MATOL DECAT UN RUS LA CHEF ..ASA CA DAI DRUMU LA COMENZI CA TOT KAMARA VA RASPUNDE. .LA FINAL

  3. Biden are dementa senila. Internautii care il pandesc 24 ore din 24 au numarat de cate ori isi schimba imbracamintea, deoarece incontinenta de fecale este un semn al dementei Alzheimer. Desi grav bolnav, nu poate fi inlocuit din ratiuni de calcul electoral, plus ca este foarte potrivit pentru rolul de fantosa, de non-profil. Pfizer nu actioneaza singura, ci in cooperare cu marii bancheri ( FED si BANCA ANGLIEI, care sunt banci PRIVATE), cu Big TECH, CNN si alte agentii de presa corupte, CIA, DARPA, FBI, complexul militar industrial…Toata lumea buna ! Daca calculezi cati oameni lucreaza impotriva interesului general si al umanitatii, iti dai seama ca Homo sapiens a deraiat sau este complet deraiat prin natura lui, numarul psihopatilor depasind prevalenta clasica de 1 la 25 de persoane. In frunte se afla supervinovatii psihologi, care pentru un pumn de arginti, dau sfaturi si organizeaza campaniile de teroare si dezinformare, campaniile electorale etc. Mereu se afla in colimator ziaristi,politicieni, medici,farmacisti, judecatori… dar pe diavolii de psihologi, cine ii observa?

  4. Hai să o luăm logic ,China are 300 de cazuri la 2 miliarde populație vaccinarea. nu este obligatorie dar folosesc un alt test care susțin ca este destul de precis si vaccin propriu ,Rusia Vaccinul lor Faizăr ,J&J ,Moderna Americane ,Astra Zeneca UK …. și acum Europa + SUA ,spun ca vaccinul chinezesc nu e bun ,Chinezi nu au încredere in cel American , Rușii nu discută al lor este numărul 1 ,Europenii se laudă că Faizăr e cel mai bun din lume ,da aceași lume care este într-un foarte mare pericol este atât de mare încât ei nu au avut timp să testeze vaccinurilor făcute au fost aprobate in regim de urgență ..dar in schimb știau ca ce au făcut alții nu e bun :)) înțelegeți ? adică SUA știa ca cel Chinezesc o să bage toată China in căcat si mureau odată cu Mercedes , iPhone ,Tesla ,Nike Bose ,etc etc ..dar le convenea :)))))))) vă las sa reflectați asupra problemei singuri sunt cascadorii rasului si noi vorbim de Ciucă :)))

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998