CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bismarck & Bubico: Nemtii ne mangaie pe cap pentru ca Iohannis a sezut mumos la Bruxelles

5 comentarii / 3229 vizualizări / 21 iulie 2020

Deputatul german Gunther Krichbaum (CDU), preşedintele Comisiei Afacerilor Europene din Bundestag a declarat azi că România nu este, în prezent, în pericol să piardă fonduri în viitorul exerciţiu financiar al UE din cauza nerespectării statului de drept, progrese semnificative fiind făcute, în ultimii ani, în această direcţie.

El a remarcat, totodată, că „lupta împotriva structurilor criminale, a corupţiei” rămân un obiectiv pentru viitor, pentru România, „dar, sub noul guvern, lucrurile s-au îmbunătăţit, mergând într-o direcţie bună”.
„Şi eu sunt foarte mulţumit de asta. România nu a fost împotriva acestui mecanism de negociere, la Bruxelles, ci mai mai degrabă Polonia şi Ungaria, şi au motive pentru aceasta, a punctat pentru Agerpres deputatul german.

„Mecanismul statului de drept a jucat un rol extrem de important, deoarece, aşa cum am subliniat noi, în Bundestagul Germaniei, datorită background-ului nostru, că nu putem da banii plătitorilor de taxe acelor state europene, parte din proiectul european, în care statul de drept nu este garantat. Apoi, este greu de justificat faţă de proprii noştri cetăţeni. Eu cred că, în România, în ultima vreme, lucrurile s-au îmbunătăţit cu o viteză incredibilă. Aşa că, azi, nu cred că există vreo temere că banii pentru România ar putea fi ‘tăiaţi'”, a spus Krichbaum, aflat azi într-o vizită la Braşov.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. Pentru toti fanii lui Klaus un sincer #muiecusloboz!

 2. ,,Lucrurile s-au îmbunătățit cu o viteza incredibila”. Adică, de când cu Guvernul Orban, nicio firma germana din Romania nu mai plătește taxe și impozite. În plus, am luat muncitori romani când am vrut, nu i-am plătit și i-am trimis in România infectați cu coronavirus. Pe scurt, statul de drept duduie în România.

  • Vom trăi să vedem și Europa cu viteze multiple, un sud mai leneș, dar independent de țeparii nemții. Cred că vor renunța și la roșiile olandeze. Polonia, Cehia și Ungaria vor condamna statul de drept din Germania cât de curând, iar Franța se va înfrăți cu cine o va accepta așa cum e ea. :)))))))))))

 3. Cand este ciuma galbena la guvernare (n-ar mai fi), toate sunt roz pentru cei din cloaca UE. Galbejitii pot face orice, pot fura oricat, atat timp cat vor fi slugi prea plecate, nu vor fi criticati.

 4. Jawohl
  Eu sunt guwernerul coloniei …
  Primesc sfaturi
  Nu dau sfaturi…
  Deutschland Uber alles

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998